Wie zijn wij

De mensen die betrokken zijn bij MooiHeel hebben een ruime levenservaring en hebben zelf diverse reizen naar binnen gemaakt, zowel persoonlijk als professioneel. Dit maakt ons ervaringsdeskundigen die vanuit innerlijk weten en voelen andere mensen professioneel kunnen begeleiden. Wij gebruiken de schaduw- en positieve kanten van onze eigen thema’s en kwetsbaarheid om mensen verder te helpen in hun persoonlijke en professionele ontwikkeling. In de kracht van de ontmoeting bieden we je een veilige plek en liefdevolle begeleiding aan om jouw eigen persoonlijke reis invulling te geven, in jouw tempo.

Wij geloven dat als je jezelf volledig erkent in je mens zijn en je medemens hierin respecteert, je gezamenlijk meer in je kracht komt, gelukkiger en energieker leeft, meer toegevoegde waarde levert en betere resultaten op alle vlakken behaalt. Dat is waar wij voor staan en gaan.

Wat ons drijft

MooiHeel heeft als ideaal om zoveel mogelijk mensen te laten ervaren hoe het is om een leven te leiden waarin je volledig jezelf durft te zijn en jezelf durft te laten zien in wie je bent. Zo kom je met jezelf en elkaar in liefdevolle verbinding. Daarmee kun je de kracht, talenten en capaciteiten die je hebt gekregen bewust en ten volle benutten.
Uit ervaring weten wij dat dit de ware sleutel is naar liefde, geluk, balans, harmonie, goede samenwerking, optimale prestaties, mooie relaties en tevreden klanten.

Als mensen zich op deze manier tot elkaar gaan verhouden wordt de wereld een stukje mooier. Dat gunnen wij iedereen.

Met elkaar maken we Nederland bewuster en liefdevoller.

De mensen achter MooiHeel

20200701 Johan Blom MooiHeel marianschutte-3493

Johan Blom

Heeft een brede achtergrond en ervaring op bedrijfskundig, ver-anderkundig, systemisch en spiritueel gebied. Vanuit deze waardevolle verbinding van vakgebieden heeft Johan de afgelopen jaren geleerd te werken vanuit zijn hart. Johan: “Je hebt alles al in je! Alleen ben je er lang niet altijd bewust van. Hoe mooi is het leven als je alles wat je nodig hebt al bezit?! Door jezelf nog beter te leren kennen leer je je kracht te benutten en kom je in de flow van het leven. Door intensief zelfonderzoek, diverse impactvolle opleidingen en veel oefenen in de praktijk, heb ik geleerd om de verbinding met mezelf te maken. Hierdoor heb ik een geweldige innerlijke groei doorgemaakt. Deze persoonlijke ervaring gebruik ik graag om mezelf als instrument in te zetten om zoveel mogelijk mensen te helpen om zichzelf verder te openen en hun potentieel te ontwikkelen. Dat gun ik iedereen. Wanneer je jezelf kunt zijn krijg je privé en professioneel een rijker leven.”

rixt met kinderen

Rixt Lanting

Is een gepassioneerde basisschool leerkracht met een jarenlange ervaring met leerlingen van 4-12 jaar. Daarover zegt zij: “Het jonge kind staat nog in verbinding met de oorspronkelijke bron en het is de taak van de opvoeder/leerkracht om deze verbindingen te koesteren en te verdiepen.”

Als gecertificeerd kinderyogadocent en -coach past zij vele werkvormen tot bewustzijnsontwikkeling toe in de dagelijkse praktijk. Hierbij maakt zij de verbinding met het fysieke lichaam, de emotie, creativiteit, dromen, passie en uitdagingen. Allemaal aspecten die bijdragen tot zelfacceptatie en zelfwaardering en een holistische levenshouding bewerkstelligen.

Tijdens haar werk als reisbegeleidster heeft ze vele groepen naar bijzondere, inspirerende bestemmingen mogen begeleiden. “Wat een voorrecht om te mogen leren en ontdekken van deze inspirerende culturen”.

Als vrijwilligster voor Stichting Bondeko en Stichting Celebritrees zet zij zich in voor het kansarme kind en de natuur.

brakenhoff-andre-profielfoto-300x300

André Brakenhoff

Spiritueel coach en vuurontsteker

 

Na een lange tijd in het bedrijfsleven gewerkt hebben als commercieel directeur , organisatie trainer en docent kwam ik er achter dat geld en macht mij niet langer gelukkig maakte. Mijn vuur werd gedoofd en ik mocht de prijs betalen om alles en iedereen kwijt te raken inclusief mezelf . Om mijzelf opnieuw uit  vinden en mijn vuur aan te wakkeren deed ik vele studies in neurolinguïstisch programmeren, familie systemen, organisatie opstellingen , Germaanse geneeskunst , initiaties in het sjamanisme en gebruikte ik plantmedicijnen.

 

In mijn laatste ayahuaska reis zag ik wat mijn talenten zijn en na de ceremonie hield ik het vuur brandend in de yurt.

 

Het meest blij word ik als mensen hun passie en hun vuur terug vinden.  Mensen begeleiden in wie ze werkelijk en wat ze werkelijk willen en op hun levenspad. De kennis en kunde van vele eeuwen en vele volkeren mogen daarbij worden ingezet. Dit kan met visualisatie‘s, het medicijnwiel , met traumahealing of  energetisch werk.  In contact met je hart en ziel komen daar gaat het om.

Het pad naar je passie en vuur

Keep the fire burning

Ik werk graag met opstellingen omdat daarin; talenten inzichtelijk worden, richting van het leven zichtbaar wordt, inzichten ontstaan over banen, functies of professies , inzichten over relaties , over landen.   Zowel de vraaginbrenger als de representanten “krijgen “ de energie van wat zij vertegenwoordigen en verwoorden volgens eigen methoden hun gevoel , beelden , inzichten. Er wordt gewerkt met het morfisch veld.  De opstelling kan ook worden uitgevoerd zonder representanten daar de begeleider ook in het morfisch veld dezelfde uitingen kan geven als representanten. (Morfisch veld )De theorie stelt dat er uitwisseling van informatie door groepen van gelijkaardige morfische eenheden plaatsvindt, via morfische velden, die een collectief geheugen vormen. De term morfisch veld omvat morfogenetische, gedrags-, sociale, culturele en geestelijke velden. Het werken met een opstelling biedt naast contact met passie en vuur ook een energie balancerende werking. Vaak zien deelnemers na verloop van tijd de contouren in hun eigen leven. Ze komen dichter bij hunzelf en leven vanuit hun hart.

Caroline

Caroline (Gurusaran Kaur)

Kundalini yoga is een fantastisch complete vorm van yoga. Het raakt me diep en geeft me ook een gevoel van blijheid en verbondenheid. Ik vind het heerlijk om dit gevoel door te geven aan anderen in de hoop dat ze er net zo door geraakt worden.

Ik ben Level 1 en 2 gecertificeerd kundalini yoga teacher en geef iedere week les sinds 2011.

 

Ik heb tevens het Kundalini Yoga  “healthy breast programma ” gevolgd en zit in het midden van de 4-jarige opleiding tot orthomoleculair therapeut. De combinatie van yoga en voeding om mensen te helpen zich energieker en meer ontspannen te voelen is fantastisch. Goede voeding heeft namelijk geen enkele zin als je niet kunt omgaan met stress en dat is precies het terrein van Kundalini yoga met specifieke yoga-sets en meditaties.

WhatsApp Image 2020-05-26 at 13.19.58

Emma Bentelaar

Sinds 2012 ga ik als raja yogadocent door het leven en 5 jaar geleden is daar esoterische genezing bijgekomen, wat ik therapeutisch toepas. Deze studies hebben mijn leven enorm verrijkt na een bewogen druk leven als grafisch vormgever, alleenstaande moeder, mantelzorger en werkzaam te zijn geweest in de kunst en museum wereld. Ik ben door dit alles een (ziels)bewuster, liefdevoller en meer verbonden persoon geworden, naar mijn directe omgeving toe, mede universeel gezien. Tijdens deze mooie retreat zullen meerdere aspecten en voorbeelden aan de orde komen die benadrukken wat we allemaal kunnen bereiken om in harmonie en evenwicht te komen. We mogen als mens altijd blijven leren en groeien.

Heb je een holistische ziens- en werkwijze?

Ben je ondernemer of zijn jullie ondernemers?

Zie je kansen in samenwerking?

De coöperatie MooiHeel is op zoek naar partners.

De ambitie van MooiHeel is om met elkaar Nederland bewuster en liefdevoller te maken.

Dat doen we door zoveel mogelijk mensen te laten ervaren hoe het is om een leven te leiden waarin je volledig jezelf durft te zijn en jezelf durft te laten zien in wie je bent.

 

Invulling geven aan deze ambitie is iets wat je samen doet.

Samen met onze klanten en opdrachtgevers en ook samen met andere holistische; coaches, therapeuten, life coaches, systemisch werkers, gidsen, trainers en anderen die vanuit holistische principes werken met mensen.

 

De organisatievorm van MooiHeel is een coöperatie. We zijn op zoek naar ondernemers die met elkaar invulling willen geven aan deze coöperatie. Er is alle ruimte om samen te bouwen op basis van gelijkwaardigheid en gezamenlijk eigenaarschap aan iets moois.

 

Ben je nieuwsgierig en heb je ideeën hoe je invulling kan geven aan onze ambities en coöperatie? Bel me dan op 06 301 650 62 of stuur een mail naar  johanblom@mooiheel.nl

Ontdekken hoe jij meer in je kracht kunt komen?