Wie zijn wij

De mensen die betrokken zijn bij MooiHeel hebben een ruime levenservaring en hebben zelf diverse reizen naar binnen gemaakt, zowel persoonlijk als professioneel. Dit maakt ons ervaringsdeskundigen die vanuit innerlijk weten en voelen andere mensen professioneel kunnen begeleiden. Wij gebruiken de schaduw- en positieve kanten van onze eigen thema’s en kwetsbaarheid om mensen verder te helpen in hun persoonlijke en professionele ontwikkeling. In de kracht van de ontmoeting bieden we je een veilige plek en liefdevolle begeleiding aan om jouw eigen persoonlijke reis invulling te geven, in jouw tempo.

Wij geloven dat als je jezelf volledig erkent in je mens zijn en je medemens hierin respecteert, je gezamenlijk meer in je kracht komt, gelukkiger en energieker leeft, meer toegevoegde waarde levert en betere resultaten op alle vlakken behaalt. Dat is waar wij voor staan en gaan.

Wat ons drijft

MooiHeel heeft als ideaal om zoveel mogelijk mensen te laten ervaren hoe het is om een leven te leiden waarin je volledig jezelf durft te zijn en jezelf durft te laten zien in wie je bent. Zo kom je met jezelf en elkaar in liefdevolle verbinding. Daarmee kun je de kracht, talenten en capaciteiten die je hebt gekregen bewust en ten volle benutten.
Uit ervaring weten wij dat dit de ware sleutel is naar liefde, geluk, balans, harmonie, goede samenwerking, optimale prestaties, mooie relaties en tevreden klanten.

Als mensen zich op deze manier tot elkaar gaan verhouden wordt de wereld een stukje mooier. Dat gunnen wij iedereen.

Met elkaar maken we Nederland bewuster en liefdevoller.

De mensen achter MooiHeel

20200701 Johan Blom MooiHeel marianschutte-3493

Johan Blom

Heeft een brede achtergrond en ervaring op bedrijfskundig, ver-anderkundig, systemisch en spiritueel gebied. Vanuit deze waardevolle verbinding van vakgebieden heeft Johan de afgelopen jaren geleerd te werken vanuit zijn hart. Johan: “Je hebt alles al in je! Alleen ben je er lang niet altijd bewust van. Hoe mooi is het leven als je alles wat je nodig hebt al bezit?! Door jezelf nog beter te leren kennen leer je je kracht te benutten en kom je in de flow van het leven. Door intensief zelfonderzoek, diverse impactvolle opleidingen en veel oefenen in de praktijk, heb ik geleerd om de verbinding met mezelf te maken. Hierdoor heb ik een geweldige innerlijke groei doorgemaakt. Deze persoonlijke ervaring gebruik ik graag om mezelf als instrument in te zetten om zoveel mogelijk mensen te helpen om zichzelf verder te openen en hun potentieel te ontwikkelen. Dat gun ik iedereen. Wanneer je jezelf kunt zijn krijg je privé en professioneel een rijker leven.”

rixt met kinderen

Rixt Lanting

Is een gepassioneerde basisschool leerkracht met een jarenlange ervaring met leerlingen van 4-12 jaar. Daarover zegt zij: “Het jonge kind staat nog in verbinding met de oorspronkelijke bron en het is de taak van de opvoeder/leerkracht om deze verbindingen te koesteren en te verdiepen.”

Als gecertificeerd kinderyogadocent en -coach past zij vele werkvormen tot bewustzijnsontwikkeling toe in de dagelijkse praktijk. Hierbij maakt zij de verbinding met het fysieke lichaam, de emotie, creativiteit, dromen, passie en uitdagingen. Allemaal aspecten die bijdragen tot zelfacceptatie en zelfwaardering en een holistische levenshouding bewerkstelligen.

Tijdens haar werk als reisbegeleidster heeft ze vele groepen naar bijzondere, inspirerende bestemmingen mogen begeleiden. “Wat een voorrecht om te mogen leren en ontdekken van deze inspirerende culturen”.

Als vrijwilligster voor Stichting Bondeko en Stichting Celebritrees zet zij zich in voor het kansarme kind en de natuur.

Caroline

Caroline (Gurusaran Kaur)

Kundalini yoga is een fantastisch complete vorm van yoga. Het raakt me diep en geeft me ook een gevoel van blijheid en verbondenheid. Ik vind het heerlijk om dit gevoel door te geven aan anderen in de hoop dat ze er net zo door geraakt worden.

Ik ben Level 1 en 2 gecertificeerd kundalini yoga teacher en geef iedere week les sinds 2011.

 

Ik heb tevens het Kundalini Yoga  “healthy breast programma ” gevolgd en zit in het midden van de 4-jarige opleiding tot orthomoleculair therapeut. De combinatie van yoga en voeding om mensen te helpen zich energieker en meer ontspannen te voelen is fantastisch. Goede voeding heeft namelijk geen enkele zin als je niet kunt omgaan met stress en dat is precies het terrein van Kundalini yoga met specifieke yoga-sets en meditaties.

Heb je een holistische ziens- en werkwijze?

Ben je ondernemer of zijn jullie ondernemers?

Zie je kansen in samenwerking?

De coöperatie MooiHeel is op zoek naar partners.

De ambitie van MooiHeel is om met elkaar Nederland bewuster en liefdevoller te maken.

Dat doen we door zoveel mogelijk mensen te laten ervaren hoe het is om een leven te leiden waarin je volledig jezelf durft te zijn en jezelf durft te laten zien in wie je bent.

 

Invulling geven aan deze ambitie is iets wat je samen doet.

Samen met onze klanten en opdrachtgevers en ook samen met andere holistische; coaches, therapeuten, life coaches, systemisch werkers, gidsen, trainers en anderen die vanuit holistische principes werken met mensen.

 

De organisatievorm van MooiHeel is een coöperatie. We zijn op zoek naar ondernemers die met elkaar invulling willen geven aan deze coöperatie. Er is alle ruimte om samen te bouwen op basis van gelijkwaardigheid en gezamenlijk eigenaarschap aan iets moois.

 

Ben je nieuwsgierig en heb je ideeën hoe je invulling kan geven aan onze ambities en coöperatie? Bel me dan op 06 301 650 62 of stuur een mail naar  johanblom@mooiheel.nl

Ontdekken hoe jij meer in je kracht kunt komen?