Wie zijn wij

De mensen die betrokken zijn bij MooiHeel hebben een ruime levenservaring en hebben zelf diverse reizen naar binnen gemaakt, zowel persoonlijk als professioneel. Dit maakt ons ervaringsdeskundigen die vanuit innerlijk weten en voelen andere mensen professioneel kunnen begeleiden. Wij gebruiken de schaduw- en positieve kanten van onze eigen thema’s en kwetsbaarheid om mensen verder te helpen in hun persoonlijke en professionele ontwikkeling. In de kracht van de ontmoeting bieden we je een veilige plek en liefdevolle begeleiding aan om jouw eigen persoonlijke reis invulling te geven, in jouw tempo.

Wij geloven dat als je jezelf volledig erkent in je mens zijn en je medemens hierin respecteert, je gezamenlijk meer in je kracht komt, gelukkiger en energieker leeft, meer toegevoegde waarde levert en betere resultaten op alle vlakken behaalt. Dat is waar wij voor staan en gaan.

Wat ons drijft

MooiHeel heeft als ideaal om zoveel mogelijk mensen te laten ervaren hoe het is om een leven te leiden waarin je volledig jezelf durft te zijn en jezelf durft te laten zien in wie je bent. Zo kom je met jezelf en elkaar in liefdevolle verbinding. Daarmee kun je de kracht, talenten en capaciteiten die je hebt gekregen bewust en ten volle benutten.
Uit ervaring weten wij dat dit de ware sleutel is naar liefde, geluk, balans, harmonie, goede samenwerking, optimale prestaties, mooie relaties en tevreden klanten.

Als mensen zich op deze manier tot elkaar gaan verhouden wordt de wereld een stukje mooier. Dat gunnen wij iedereen.

Coaches

Het team achter MooiHeel

20190919_102642

Johan Blom

Heeft een brede achtergrond en ervaring op bedrijfskundig, ver-anderkundig, systemisch en spiritueel gebied. Vanuit deze waardevolle verbinding van vakgebieden heeft Johan de afgelopen jaren geleerd te werken vanuit zijn hart. Johan: Je hebt alles al in je! Alleen ben je er lang niet altijd bewust van. Hoe mooi is het leven als je alles wat je nodig hebt al bezit?! Door jezelf nog beter te leren kennen leer je je kracht te benutten en kom je in de flow van het leven. Door intensief zelfonderzoek, diverse impactvolle opleidingen en veel oefenen in de praktijk, heb ik geleerd om de verbinding met mezelf te maken. Hierdoor heb ik een geweldige innerlijke groei doorgemaakt. Deze persoonlijke ervaring gebruik ik graag om mezelf als instrument in te zetten om zoveel mogelijk mensen te helpen om zichzelf verder te openen en hun potentieel te ontwikkelen. Dat gun ik iedereen. Wanneer je jezelf kunt zijn krijg je privé en professioneel een rijker leven.

Wil Zwart

Heeft veel ervaring en een brede achtergrond in het vormgeven van verandering binnen zowel organisatie, team als persoonlijke context. Zij nodigt mensen uit te werken vanuit het hart. Wil: “Je hebt niet altijd invloed op wat zich in je leven aandient. Je hebt wel invloed op hoe je ermee omgaat en de keuzes die je daarin maakt. Zelf heb ik de afgelopen jaren ervaren hoe mooi en waardevol het is om JEZELF beter te leren kennen. Waarom doe je het zoals je doet? Dit gaat niet vanzelf. Middels prachtige opleidingen en het werken met mooie mensen heb ik inzichten en spiegels gekregen om zelf de weg naar binnen te kunnen gaan. Het heeft mijn leven verrijkt. Ik ben innerlijk gegroeid, maak bewuster keuzes en kan me nu laten zien in wie ik echt ben. Dit wil ik graag met anderen delen. Ik gun het iedereen. deze reis te maken en loop daarin graag een stukje mee”.

Ontdek jezelf in ontmoeting met ons