Webinar Een persoonlijke doorbraak maken

Laat dit webinar de aanzet zijn om jouw leven serieus ten goede te veranderen

 

Aan ons exclusieve programma ‘Reis naar een persoonlijke doorbraak’, kunnen per jaar slechts 25 mensen deelnemen. Dat doen we omdat we alleen op die manier maximale en exclusieve aandacht kunnen geven aan de deelnemers.

 

Geen grote groepen met tientallen en soms wel honderden mensen. Geen 50%-60% online eenheidsprogramma’s.

Maar wel:

 

Exclusieve aandacht door maatwerk in live bijeenkomsten, meetings en retraite.

 

Iedere reis is weer uniek. Zelfs tijdens de reis gaan we afwijken van de route als dat gewenst is om het einddoel

– één of meerdere persoonlijke doorbraken –

te halen. 

 

We doen alleen dat online wat niet nodig is om live te doen.

 

Hieronder vind je de beknopte beschrijving van deze reis naar een Persoonlijke Doorbraak.

 

In dit wekelijkse live webinar gaan we samen live verkennen of 2022 het geschikte jaar voor jou is om een persoonlijke doorbraak te maken. Of jij er klaar voor bent?!

Reis naar een persoonlijke doorbraak

Deze reis gaat je leven veranderen

In ruim een jaar ga je individueel en samen met een groep een intensieve reis maken.

Je krijgt diepe inzichten en antwoorden in wat er zich in jouw leven heeft afgespeeld en hoe je daar in het hier en nu nog dagelijks door beïnvloed wordt. Je leert hoe je jouw eigen levensgeschiedenis kunt benutten om een persoonlijke doorbraak te bereiken. Je gaat hier zelf intensief mee aan de slag. Je heelt jezelf en maakt een wezenlijke verandering door. Je leven zal nooit meer hetzelfde zijn. Het wordt alleen nog maar beter.

Voor wie

Deze jaarreis Een Persoonlijke Doorbraak is echt iets voor jou als jij nu eindelijk van je problemen af wilt. Als je een stevige persoonlijke ontwikkeling wilt doormaken. Je wilt weer worden wie je bent en hebt de moed om daarvoor uit je comfortzone te stappen. Je durft naar binnen te reizen op onderzoek naar wat zich in jouw onderbewuste afspeelt. Jij realiseert je dat zo doorgaan geen optie meer voor je is. Onze unieke holistische werkwijze van MooiHeel  en onze formule voor duurzaam ontwikkelen is dan ook echt iets voor jou en je durft hiervoor te kiezen. Je wilt immers diepe inzichten ontvangen en jezelf bevrijden van beknellende banden. Wij weten dat iedereen een leven kan leiden waar je voldoening van krijgt en gelukkig van wordt. Dat vraagt lef, een juiste instelling en doorzettingsvermogen. Het is tijd voor wezenlijke verandering!

Hoe we werken

We creëren samen een veilige basis door te starten met persoonlijke coaching, persoonlijke coaching is een belangrijke rode draad van ons programma. Daarnaast werken we in kleine groepen van 8 – 16 mensen. Aan sommige events doen meerdere groepen tegelijk mee waardoor de groep dan incidenteel wat groter is. Onze coaching is live, face to face. Daar kiezen we voor omdat we elkaar daadwerkelijk in de ruimte willen voelen. Het gebeurt in de ontmoeting. Wij weten dat een digitale ontmoeting anders is dan live.

 

Er kunnen jaarlijks maximaal 30 mensen mee op reis naar een Persoonlijke doorbraak. Dat betekent dat je maximale persoonlijke aandacht krijgt. In principe kun je 365 dagen per jaar 24/7 in contact komen met jouw persoonlijke gids, als dat nodig is.

 

Als jij alles geeft wat je in je hebt en doorgaat ’tot op het bot’ dan is een persoonlijke doorbraak gegarandeerd! We gaan net zolang door tot je die hebt bereikt.

 

Voor welke vraagstukken is deze reis geschikt:

 • Je wilt alles uit jezelf halen wat er in zit, binnen jouw levensmissie
 • Krachtiger terugkomen na een burn-out
 • High potentials die nog steviger willen worden
 • Reïntegratie
 • Krachtiger worden na psychosomatische-, emotionele-, fysieke klachten en/of trauma
  • misbruik, angsten, perfectionisme, bindings-/hechtingsproblemen, negatief zelfbeeld, relatieproblemen
 • Je wilt van terugkerende problemen, symptomen, (hardnekkige) klachten af
 • Alcohol-, drugs of andere verslavingen een plek geven
 • Spiritueel, persoonlijk en professioneel een stevige ontwikkeling maken
 • Het leven gaan leiden wat bij je past, waarvoor je hier op aarde bent

 

Bekijk onderaan de pagina de video’s met de ervaringen van deelnemers aan ‘Een reis door je leven’ één van de onderdelen van deze impactvolle reis.

Ja, ik meld me aan voor dit gratis webinar