Een reis door je leven

 

Ontdek hoe jij sterker kunt worden en doorbreek patronen die jou belemmeren

 

Trainingsprogramma voor stevige persoonlijke en professionele ontwikkeling!

Neem de regie over jouw leven weer in eigen handen.

Herken jij je hierin?

Je wilt je persoonlijke leiderschapskwaliteiten verbeteren. Je potentieel beter benutten. Je wilt meer in balans komen. En meer kracht en zelfvertrouwen ontwikkelen. Je wilt weer gelukkig worden en de zin van het leven volop ervaren. Niet dat je deze kwaliteiten niet al deels ervaart maar je voelt wel dat er meer in je zit, dat er dingen onderhuids broeien, stemmetjes in je die zeggen; ‘Er zit meer in jou, in je leven dan jij er nu uithaalt!’, of ‘Het wordt tijd om het anders te gaan doen!’.

 

Misschien ervaar je momenteel te weinig kwaliteit van leven. Loopt het niet zoals je wilt, zit je niet lekker in je vel. Je merkt dat je niet optimaal functioneert, misschien loop je zelfs bijna vast of ben je al vastgelopen. Je voelt aan alles dat het tijd is om zelf weer stevig de regie over je leven en werk in handen te nemen.

 

Je staat open voor pittige veranderingen.

 

Ga dan mee op Een reis door je leven

Je bent in belangrijke mate gevormd tot wie je nu bent, door je gezin van herkomst, school, werk, etc. Alle herinneringen zijn in ons geheugen opgeslagen, zowel positief als negatief, zowel bewust als grotendeels onbewust. En juist deze onbewuste herinneringen geven soms reacties of gedragspatronen die tegengesteld zijn aan wat we écht zouden willen. De herinneringen hebben dus invloed op de keuzes die je maakt. Dat betekent dat je in de keuzes die je maakt en de ervaringen die je voelt vaak onbewust gestuurd wordt door ervaringen uit het verleden.

 

Dat geeft op een gegeven moment onrust, ontevredenheid en een gevoel van onmacht waardoor je uiteindelijk vast kunt lopen.

 

In ‘een reis door je leven’ nemen we je mee in door alle facetten van je leven die jou hebben gevormd tot wie je nu bent. En het goede nieuws is dat je met alles wat je hebt meegemaakt iets positiefs kunt doen. Leer deze patronen herkennen en zet ze naar je hand.

 

Wat je kunt verwachten:

 • 8 dagen intensieve groepscoaching, live ontmoetingen in kleine groep (max 12 deelnemers), iedere 4 weken een dag.
 • Impactvolle persoonlijke begeleiding.
 • 2 individuele live coachingssessies.
 • Je gaat meer vanuit verbinding met jezelf, je eigen gevoel leven en werken.
 • Je krijgt de regie over je eigen leven weer in handen.
 • Je gaat weer vanuit je HART in plaats van vooral HARD werken.
 • Je vindt de zin en bezieling van je leven weer terug.
 • Je gaat belemmerende patronen, valkuilen waar je last van hebt, doorbreken.

Ervaringen van deelnemers aan Een reis door je leven

Lees hier wat eerdere deelnemers hebben ervaren met “Een reis door je leven”

Wat levert het op?

Met dit programma kom je voluit in je leven te staan, je haalt je ware persoonlijkheid en essentie naar boven en leert hier weer dagelijks mee te leven. Je komt weer thuis bij jezelf en brengt lichaam en geest in balans. Zowel op het persoonlijke en professionele vlak kom je steviger in het leven te staan doordat je weer toegang krijgt tot je volle potentie. Anderen en jijzelf gaan je meer waarderen als een fijne partner, professionele collega, betrokken en empathisch leider of manager, een warm en betrokken mens. Het is een pittige reis maar het brengt je ook veel.

 

De opbrengsten die je met deze reis kunt bereiken zijn;

 • Je leert meer in verbinding met jezelf, je gevoel en intuïtie te leven en werken.
 • Je gaat weer vanuit je HART in plaats van vooral HARD werken.
 • Je ervaart meer plezier en geluk in je leven.
 • Je geeft een stevige impuls aan jouw persoonlijke en professionele ontwikkeling.
 • Je neemt de regie over je eigen leven weer in handen.
 • Je wordt vrijer en gaat beter functioneren.
 • Je vindt de zin van jouw leven terug.
 • Je krijgt weer bezieling en voldoening in je werk.
 • Je doorbreekt niet functionele, belemmerende patronen en laat oude angsten los.
 • Je stapt veel minder in je eigen valkuilen.
 • Je relaties met andere mensen krijgen meer diepgang.
 • Je krijgt nieuwe energie en ervaart rust en stabiliteit.
 • Je maakt een nieuwe persoonlijke koers voor werk, privé, relaties.
 • Je maakt een stevige ontwikkeling op persoonlijk leiderschap

Integratie in je dagelijks leven

Doordat het programma een doorlooptijd heeft van gemiddeld 10 maanden (incl. vakanties) heb je volop de gelegenheid om te oefenen in je eigen praktijk. Zo kun je zowel zakelijk als privé geleidelijk een andere weg in slaan. De individuele coachingsessies en de steun van een intervisiegroep zorgen ervoor dat je tussen de contactdagen in, actief bezig blijft met jouw thema’s.

We sluiten het programma af met een stevige integratie-dag waar je laat ervaren aan de groep wat je hebt geleerd en ontwikkeld. Dit geeft een geweldige boost aan je zelfvertrouwen en je krijgt handvatten voor verdere integratie en ontwikkeling.

 

Na 6 maanden is er een optie voor een terugkomdag.

Investering

De kosten voor dit persoonlijk ontwikkelprogramma zijn;

 

€ 1.749,00 excl. BTW voor bedrijven en ZZP’ers, voor particulieren incl. BTW.

 

De meeste werkgevers vergoeden dit programma in het kader van persoonlijke ontwikkeling. Het is een waardevolle en duurzame besteding van je persoonlijke ontwikkelbudget.

 

Als de financiën, op dit moment, een belemmering voor je zijn en je bent wel 100% gemotiveerd om dit programma te volgen, neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden. Onze ambitie is om zoveel mogelijk mensen weer helemaal hun ware zelf te laten ontdekken en zijn. Wij willen zoveel mogelijk voorkomen dat financiële beperkingen daarin een drempel vormen.