Cadeautje aan jezelf

Wie wij zijn en wat wij voor je kunnen betekenen kunnen we niet via een website of glossy folder uitleggen. Wat wij doen en wat jij daaraan kunt hebben kun je alleen door ervaring ontdekken. Daarom nodigen wij jou graag uit om jezelf meer te leren kennen en ons te ontmoeten. We hebben hiervoor een aantal laagdrempelige workshops, themabijeenkomsten en events.

 

Gun jezelf een cadeau en kom ervaren waar jij verder kunt groeien en ontwikkelen.

Workshop Ontdek jezelf

Iedereen heeft op zijn levensweg geleerd om zich aan te passen en je in die zin anders te gedragen dan je in werkelijkheid bent. Dat kan allerlei oorzaken en redenen hebben die soms effectief zijn maar soms ook helemaal niet. Om te overleven leren we onszelf immers van jongs af aan om ons aan te passen zodat we erbij blijven horen. We doen onszelf dus al vroeg anders voor dan wie we zijn. 

Deze workshop start zodra er minimaal 8 deelnemers zijn. De kosten bedragen € 175,00 voor niet leden en € 75,00 voor leden van de coöperatie. Alle bedragen zijn excl. BTW. Voor de uitgebreide brochure klik hier

Themabijeenkomsten

Weet je nog niet zeker of een hele dag iets voor je is en wil je eerst eens in een middag of avond kennismaken kom dan naar een van onze themabijeenkomsten.

De themabijeenkomsten zijn gratis maar niet vrijblijvend. Als je je opgeeft verwachten we dat je komt. In een themabijeenkomst ontdek je in een paar uur wat onze visie en werkwijze voor jou persoonlijke ontwikkeling kunnen betekenen.

Deze themabijeenkomsten zijn geschikt voor iedereen die zich aan het oriënteren is op zijn/haar persoonlijke ontwikkeling. Zoek je een coach, therapeut of een impactvol programma voor persoonlijke groei, dan ben je van harte welkom om te komen ervarenWe werken live met actuele thema’s van de deelnemers.

Deelname is gratis, data en aanmelden kan via onderstaande button, vol = vol.

 

Wil je direct persoonlijk contact via skype, zoom, telefonisch of live? Voor je besluit om een impactvol traject te starten is het belangrijk om gevoel te krijgen of je een klik hebt met de begeleider(s) / gids(en). Naast onze korte workshops en andere bijeenkomsten kan dat ook één of één.

 

Het eerste gesprek is altijd gratis, maar zeker niet voor niets.