Maatwerk

Van HARD werken naar HART werken

Naast dat werken voorziet in de primaire levensbehoeften, voorziet werken ook in onmisbare sociale en maatschappelijke behoeften. Werken is een wezenlijk onderdeel van ons leven. We zien echter in onze maatschappij een toename van mensen die aangeven geen plezier meer te ervaren in hun werk, ziek worden, burn-out krijgen, of de motivatie moeilijk op kunnen brengen die nodig is om het werk goed te doen.

 

Hoe mooi zou het zijn als iedereen met plezier en passie naar het werk zou gaan. Wij hebben het volste vertrouwen dat dit kan!

 

Nodig iedereen binnen de organisatie oprecht uit het hart te openen en te laten spreken op en in het werk en de omgang met anderen. Dat maakt dat mensen hun passie en talenten, die een ieder in zich heeft, weer aan elkaar laten zien en binnen de organisatie benutten. Zo komt iedereen in zijn kracht en zal naast de individuele winst de organisatie daar de vruchten van plukken.

 

Laat het maatschappelijk sociale gezicht van jouw organisatie zien en gelden.

 

Vanuit eigen ervaring weten we dat professionele en persoonlijke begeleiding hand in hand met elkaar gaan. We merken steeds weer dat investeringen in professionele ontwikkeling zonder diepgaande persoonlijke ontwikkeling onvoldoende resultaat opleveren.

 

Bij professionele ontwikkeling werken wij vanuit hoofd, Hart en ziel op identiteitsniveau van zowel de mensen, het team en de organisatie. Wij gaan met jullie samen ontdekken in hoeverre er HARD of vanuit het HART gewerkt wordt.

Hart werken  resulteert volgens ons in Hard werken maar Hard werken niet in Hart werken .

 

Wat je met dit programma kunt bereiken:

 • Mensen werken vanuit hun hart.
 • Iedereen haalt het beste uit zichzelf.
 • Imagoverbetering:
  • klanten doen graag zaken met de organisatie
  • mensen werken graag bij de organisatie.
 • Mensen werken vanuit onderling vertrouwen, zijn sociaal én resultaatgericht.
 • Conflicten, irritaties en spanningen zijn bespreekbaar en hanteerbaar.
 • De uitstraling van de organisatie is meer professioneel, sociaal en maatschappelijk betrokken.
 • Besparing op kosten als; ziekteverzuim, externe inhuur, verloop, werving en selectie.

 

Hoe we dat doen:

Met Hart werken nodig je mensen uit  zichzelf te zijn en zichzelf te laten zien in wie ze zijn. Ze komen dan met zichzelf en elkaar vanuit compassie in verbinding. Zo kom je samen in je kracht en worden talenten en capaciteiten die in het team of organisatie aanwezig zijn ten volle benut.
Uit ervaring weten wij dat dit de ware sleutel is naar balans, harmonie, goede samenwerking, optimale prestaties, mooie relaties en tevreden klanten.

Als mensen zich op deze manier tot elkaar gaan verhouden worden organisaties en daarmee de wereld weer een stukje mooier. Dat gunnen wij iedereen.

Nodig ons uit voor een gesprek of geef je op voor de kennismakingsworkshop van Hard naar Hart werken