Reis naar een persoonlijke doorbraak

Deze reis gaat je leven veranderen

In een jaar ga je samen met een groep en individueel een intensieve reis maken.

Je krijgt diepe inzichten en antwoorden in wat er zich in jouw leven heeft afgespeeld en hoe je daar in het hier en nu nog dagelijks door beïnvloed wordt. Je leert hoe je jouw eigen levensgeschiedenis kunt benutten om een persoonlijke doorbraak te bereiken. Je gaat hier zelf intensief mee aan de slag. Je heelt jezelf en maakt een wezenlijke verandering door. Je leven zal nooit meer hetzelfde zijn. Het wordt alleen nog maar beter.

Voor wie

Deze jaarreis Een Persoonlijke Doorbraak is echt iets voor jou als jij nu eindelijk van je problemen af wilt. Als je een stevige persoonlijke ontwikkeling wilt doormaken. Je wilt weer worden wie je bent en hebt de moed om daarvoor uit je comfortzone te stappen. Je durft naar binnen te reizen op onderzoek naar wat zich in jouw onderbewuste afspeelt. Jij realiseert je dat zo doorgaan geen optie meer voor je is. De unieke holistische werkwijze van MooiHeel is dan ook echt iets voor jou en je durft hiervoor te kiezen. Je wilt immers diepe inzichten ontvangen en jezelf bevrijden van beknellende banden. Wij weten dat iedereen een leven kan leiden waar je voldoening van krijgt en gelukkig van wordt. Dat vraagt lef, een juiste instelling en doorzettingsvermogen. Het is tijd voor wezenlijke verandering!

Hoe we werken

We werken in kleine groepen van circa 15 mensen. De samenstelling van de groep is deels vast (intervisiegroep) en deels wisselend. Aan sommige events doen meerdere groepen tegelijk mee waardoor de groep dan incidenteel wat groter is. Persoonlijke coaching is een belangrijke rode draad van ons programma. Onze coaching is live, face to face. Daar kiezen we voor omdat we elkaar daadwerkelijk in de ruimte willen voelen. Het gebeurt in de ontmoeting. Wij weten dat een digitale ontmoeting anders is dan live.

 

Bekijk hier de uitgebreide beschrijving van onze “Reis naar een persoonlijke doorbraak”.

 

Bekijk onderaan de pagina de video’s met de ervaringen van deelnemers aan ‘Een reis door je leven’ één van de onderdelen van deze impactvolle reis.