Cadeautjes aan jezelf

Workshop of themabijeenkomst

 

Wanneer heb jij voor het laatst eens helemaal tijd en aandacht aan jezelf geschonken?

Eens stilgestaan bij wat jij nu werkelijk nodig hebt?

Om van anderen te kunnen houden is het belangrijk dat je óók van jezelf houdt.

Wees es lief voor jezelf.

Workshop Cadeautje aan jezelf – Thuiskomen bij jezelf

De crises kun je maar heel beperkt beïnvloeden, wel jouw reactie erop. Het afgelopen jaar heb je ontdekt dat de wereld met ‘een paar drukken op de knop’ totaal kan veranderen. De sociale druk op alles en iedereen is voor iedereen voelbaar. Voor je het weet ben je jezelf voor een groot deel verloren.

Verlang je naar  meer verbinding met jezelf? Wil je jouw persoonlijke en professionele ontwikkeling verdiepen en ben je bereid om de diepte in te gaan? Dan is deze dag iets voor jou!

In een kleine veilige groep ga je een dag helemaal tijd voor jezelf maken. Je gaat jezelf ontmoeten op de diepere lagen van jouw ‘Zijn’. Deze ontmoetingen met jezelf en de anderen brengt je weer dichter bij wie je werkelijk bent. In een vrij en ongedwongen programma ontdek je weer waar het voor jou werkelijk om gaat. Wat jouw essentie is.

Themabijeenkomsten

Weet je nog niet zeker of een hele dag iets voor je is en wil je eerst eens in een middag of avond kennismaken kom dan naar een van onze themabijeenkomsten.

De themabijeenkomsten zijn gratis maar niet vrijblijvend. Als je je opgeeft verwachten we dat je komt. In een themabijeenkomst ontdek je in een paar uur wat onze visie en werkwijze voor jouw persoonlijke ontwikkeling kunnen betekenen.

Deze themabijeenkomsten zijn geschikt voor iedereen die zich aan het oriënteren is op zijn/haar persoonlijke ontwikkeling. Zoek je een coach, therapeut of een impactvol programma voor persoonlijke groei, dan ben je van harte welkom om te komen ervarenWe werken live met actuele thema’s van de deelnemers.

 

Op onze pagina Events/agenda vind je nog meer mogelijkheden om jezelf en ons beter te leren kennen.