Ervaringen

Lees hier wat eerdere deelnemers hebben ervaren met ons programma “De reis van je leven” of bekijk de video’s

Wil en Johan zijn in staat om een veilige omgeving te creëren waarin het mogelijk is om volledig jezelf te zijn, bij jezelf te komen en anderen tot jezelf toe te laten. We hebben hierdoor in korte tijd een gezamenlijk verleden opgebouwd.

Kees Gordijn 

Cadeautje voor jezelf !! Dat zou mijn titel zijn voor het aanbod dat jullie ons doen.

Jezelf ontmoeten klinkt wat soft en vaag, maar gewoon een dag helemaal voor jezelf gebruiken om iets meer van je eigen gevoelen en gedrag te begrijpen is een cadeautje dat iedereen graag wil hebben. Doordat jullie de juiste mensen met een open mind in een open setting bij elkaar brengen gebeurt er iets moois.
Iedereen laat heel spontaan en makkelijk de anderen uit de groep toe in zijn of haar leven. Dat voelt als een rijke ervaring en is soms ook nog een beetje eng
De oefeningen zijn van een andere vorm dan ik tot op heden heb gezien en onderscheiden jullie van de andere trainers op dit gebied. Het is allemaal nog dagen in mijn hoofd blijven spoken. Ja er is echt iets gebeurt die dag…..ik heb mijzelf weer eens in alle rust kunnen ontmoeten….het was een hele mooie dag !
Dank jullie wel voor dat cadeautje aan mijzelf !!

Jan den Boer

Het was een heel bijzondere eendaagse workshop. Het is onvoorstelbaar wat je in één dag over jezelf kunt leren als jij jezelf openstelt voor anderen. Wil en Johan nemen je op een inspirerende en enthousiaste wijze mee in een ontmoeting met jezelf en andere mensen. Een aanrader voor iedereen die ZichZelf beter wil leren kennen. Don’t miss it!!!”

John Niemeijer

Heel worden. Na enkele jaren van zelfinzicht door diverse trainingen en cursussen beland ik bij Wil. Wil is een zeer attente vrouw die zonder oordeel in het leven staat. Oprecht, doortastend, zakelijk en een schat aan kennis. Geruststellend laat zij mij toe in haar praktijk. Een rustig gesprek en een goede koffie en dan precies de kern. De kern van mijn probleem. Met een brede ervaring van begeleidingswerk in organisaties en mensen komt zij direct tot de kern. En dan begint het heel worden. En Wil laat mij niet zomaar naar huis gaan. Ik krijg huiswerk. Aktie. Op een manier welke ik kan dragen. Wil weet goed in te zoomen en gedoceerd met haar woorden te gidsen. Zakelijk en privé op topniveau en een hart van goud. Zonder oordeel.

André Brakenhoff

In 2012 heb ik de schoenen uitgedaan. Zonder te beseffen, wat voor invloed dat gaat op mij hebben. In 2016 een bedrijf met mijn lieve collega Liesje opgestart – omdat het juist voelden. En het voelt nog steeds zo. Zo veel kunnen ervaren, zoveel kunnen leren, zoveel kunnen ontdekken. Door onze super coaches nog dieper gegaan dat we durfde gaan. Ik ben DANKBAAR voor de samenwerking met Liesje, voor de bijzonder coaching (nog nooit zo goed begeleiding meegemaakt!) van Johan Blom en Wil Zwart. Dank jullie wel!! Via VoetAktief gaan we nu onze ervaringen delen, je laten voelen wat wij gevoeld hebben, de verbindingen in jezelf en met je omgeving herstellen,…. iets simpels doen met bijzonder resultaat. Je schoenen uit te doen ;). DANK!

Ludka Vloemans

Meer ervaringen

Reisverslag Mooi Heel

Wat heeft Mooi Heel me tot nu toe gebracht?

Voor ons eerste gesprek in de woonkamer van Johan was Voetaktief voor mij een bedrijf wat nog geen voeten had. Het had veel potentie en alle mogelijkheden lagen open. Ik voelde mezelf een beetje verloren lopen in alle ideeën en wist niet goed welke richting voor mij de juiste was. Hoe breed of smal wil ik gaan? Veel werd ingefluisterd vanuit de buitenwereld over wat je allemaal zou kunnen doen met voetaktief. Ludka en ik gingen alle ideeën 1 voor 1 uitwerken. Voetaktief voelde als een samenraapsel van ideeën. Het duidelijke geheel was niet voelbaar.

Het eerste gesprek bracht wel wat bedrijfsinzichten. Het liet mij zien dat we veel doen en veel willen, maar niet weten hoe. Velen gesprekken tussen mij en Ludka volgden. Soms zaten we op 1 lijn, soms vonden we elkaar niet. We raakten ook persoonlijke stukken aan bij elkaar. Dit werd voelbaar in de 2e sessie met Johan en Wil samen. Het werd duidelijk dat een persoonlijke sessie nodig was vooraleer volgende stappen in het bedrijf gemaakt konden worden.

Ik heb mijn persoonlijke sessie met Johan gedaan. Daar heb ik 1 van mijn meest bijzondere inzichten ooit mogen ontdekken. Dat ik al veel in mijn leven bereikt heb wat de moeite waard is en dat ik de gave heb om uit negatieve ervaringen enkel mee te nemen wat waardevol is voor mijn leven. Johan liet me stilstaan bij elke stap die ik gemaakt heb in mijn leven. In mijn eigen ogen was dit tot dan toe allemaal niet bijzonder, maar iets wat je gewoon doet. Juist het stilstaan bij alles heeft me laten voelen dat ik de moeite waard ben. Met mijn verstand wist ik dat wel, maar het ook voelen is nog iets heel anders. Vanaf dat moment ben ik gaan doorleven dat ik ertoe doe en zie ik wat het effect is van weten en voelen. Wat ik voel, straal ik uit en krijg ik terug van mijn omgeving. Het heeft me niet alleen persoonlijk laten groeien, maar ook in het bedrijf. Het wordt steeds makkelijker te bepalen wat en hoe ik het wil, zonder oordeel of iets te moeten doen voor de buitenwereld. Alles wat ik doe is namelijk waardevol.

De volgende stap in het bedrijf kon gemaakt worden. Waarom doe je wat je doet en hoe doe je dat. Werken met de Golden Circle heeft veel duidelijk gemaakt in wat ik met Voetaktief wil. Er komt meer focus en alles wat we doen is meer als geheel voelbaar. Al onze stukjes worden verbonden tot een geheel genaamd VoetAktief.

Johan en Wil hebben alles wat in mij, in Ludka en in VoetAtkief leeft uitgedaagd, omarmd en verbonden. Zowel Voetaktief, ikzelf en wij als team groeiden uit tot een mooier geheel onder begeleiding van Mooi Heel J.

Wat wil ik nog bereiken en wat moet ik hiervoor nog doen?

De basis en de bron van waaruit ik leef en werk is steeds duidelijker en sterker aanwezig. Deze mag nog meer gaan stromen. Hier moet ik niet veel meer voor doen dan blijven luisteren naar wie ik ben en wat ik wil. Leven vanuit en vertrouwen op mijn waardevolle innerlijke bron.

Liesje Thienpont

Hoe bijzonder is ontmoeten, als het echt ontmoeten is
Warmte, vriendelijke en open contacten is dan de belevenis.
Herkenning, delen en voelen dat je erbij mag zijn maakte deze dag voor mij heel fijn.

Jolanda Stoel

Een mooie dag gehad! Wil en Johan weten binnen de kortste keren een sfeer te creëren waarin je je veilig en relaxed voelt en je open kan stellen. In de interactie met de anderen ontstaan prachtige momenten!

Fleur de Sterkte

Wat een fijn team! Ik heb een mooie workshop dag van Wil en Johan mee mogen maken wat mij op een hele unieke wijze dichter in contact heeft gebracht met stukjes van mijzelf. Absolute aanrader!

Marieke Pouw

MooiHeel Dijk van een initiatief! Belangrijk anno nu. Een aanrader!!!

Anke van Luyt