Je ware zelf (her)ontdekken en verdiepen vanuit hart en ziel
ONTBRAND JOUW INNERLIJKE VUUR

ONTBRAND JOUW INNERLIJKE VUUR

ONTBRAND JOUW INNERLIJKE VUUR

KOM HELEMAAL TOT JEZELF TIJDENS DE 3-DAAGSE RETRAITE

 

Op een prachtige locatie in de natuur gaan we in volledige rust, stilte en schoonheid ontdekken welke thema’s bij onszelf spelen en om aandacht vragen. Je leert wat rust met je kan doen en hoe het is als je werkelijk aandacht geeft aan wat voor jou van belang is.

 

Wat je ook tegenkomt je gaat in ieder geval nieuwe energie opladen, in stilte, met woorden en door te doen. Met een groep van maximaal 10 personen gaan we verdieping zoeken en nieuwe inzichten tegemoet. Kom deze dagen weer helemaal tot jezelf en diepe rust.

 

Je ontmoet onder andere je innerlijke blijdschap maar gaat ook aan blokkades werken. Zodat je inzicht krijgt in waar jij een persoonlijke doorbraak kunt maken.

 

 

VOOR WIE IS DEZE RETRAITE BEDOELD?

 

In deze bijzondere tijd kan het zomaar gebeuren dat je langzaam maar zeker wegdrijft bij je gevoelens. Weg van je ware zelf. De liefde voor jezelf wordt ongemerkt opgeslokt door allerlei andere zaken. Je hebt zelfliefde nodig om de mensen van wie je houdt ook ware liefde te kunnen geven.

 

Door een druk leven of drukke baan voel je je soms gehaast of opgejaagd. Je wilt weer meer leren luisteren naar wat jouw lichaam en geest je te vertellen hebben. En je voelt dat het nodig is om daar tijd voor te maken. Je hebt behoefte aan rust en bewustwording.

 

Jij wilt de liefde in jezelf, naar je partner, kinderen en je leven weer volop laten stromen.

KOM TOT JEZELF

PERSOONLIJKE DOORBRAAK

VERDUURZAAM JE LEVEN

RESULTAAT

 

 

Na deze drie dagen ga je ontspannen, voldaan, bewuster van jezelf en met waardevolle inzichten naar huis.

Je bent gegroeid op fysiek, mentaal en spiritueel vlak.

Je hebt meer inzicht en vertrouwen gekregen in wie je bent en waar je voor staat. Zodat je ook beter de juiste keuzes kunt maken in je leven.

Je staat steviger in het leven.

Je hebt aan schaduwkanten in jezelf gewerkt zodat je werkelijke kracht en potentie meer naar buiten komen.

20200701 Johan Blom MooiHeel marianschutte-3493

OVER JOHAN (begeleider)

 

Van jongs af aan heb ik, met vallen en opstaan, mezelf aangeleerd om patronen te doorbreken en mijn ware zelf te ontdekken. Mijn persoonlijke pad ging van bedrijfskunde naar meer spiritualiteit, healing en (familie)opsteller. Als holistische gids gebruik ik mijn persoonlijke levenslessen om jou weer te laten worden wie je werkelijk bent. Ik hou je spiegels voor, neem je mee naar jouw binnenwereld en help je om jezelf kwetsbaar op te stellen. Zo maak je weer de verbinding met jezelf. Van daaruit werken we aan het verbeteren of herstellen van de verbinding met de mensen om je heen.

OVER EMMA (begeleider)

 

Sinds 2012 ga ik als raja yogadocent door het leven en 5 jaar geleden is daar esoterische genezing bijgekomen, wat ik therapeutisch toepas. Deze studies hebben mijn leven enorm verrijkt na een bewogen druk leven als grafisch vormgever, alleenstaande moeder, mantelzorger en werkzaam te zijn geweest in de kunst en museum wereld. Ben door dit alles een (ziels)bewuster, liefdevoller en meer verbonden persoon geworden, naar mijn directe omgeving toe, mede universeel gezien. Tijdens dit mooie retreat zullen meerdere aspecten en voorbeelden aan de orde komen die benadrukken wat we allemaal kunnen bereiken om in harmonie en evenwicht te komen. We mogen als mens altijd blijven leren en groeien.

 

 

Onze ambitie is, zoveel mogelijk mensen weer zichzelf te laten zijn. Dat gunnen wij iedereen. Wanneer je jezelf bent krijg je privé en professioneel een rijker leven. Je hebt alles al in je! Alleen ben je er lang niet altijd bewust van en daar gaan we je bij helpen.

WhatsApp Image 2020-05-26 at 13.19.58

PROGRAMMA

Van vrijdag 9 oktober t/m zondag 11 oktober 2020 | Ontvangst vrijdag vanaf 15:00 uur | Start programma: 16:00 uur | Einde zondagmiddag rond 16:00 uur

 

Nog 9 plekken beschikbaar.

VRIJDAG

Start: met ontmoeten, landen en kennismaken

*
Dineren
*

In de avond is er ruimte om het terrein te verkennen, je slaapplek in te richten en ga je met voorbereidingsoefeningen aan de slag.

*

De overige dagen zijn ingevuld met een ochtend, middag en avondprogramma inclusief ontbijt, lunch en diner.

ZATERDAG

De invulling van deze dag bestaan uit en mix van:
Begeleide meditatie, Raja yoga waarbij alle 7 hoofdchakra’s in ons lichaam aan bod komen, waar ze voor staan en om in balans te worden gebracht.  Mantra’s zingen, diverse lichaams-, grondingsoefeningen, ademwerk, sharings en familie en organisatieopstellingen.

*
Daarnaast is er ruimte voor persoonlijke gesprekken, met elkaar en de begeleiders. Verder zijn er voldoende mogelijkheden voor jezelf om je terug te trekken. Daaromheen staan we stil bij wat zich in jou aandient. Wat vraagt aandacht? Als gidsen van de groep helpen we je om naar boven te halen wat gezien wil worden. De veilige en warme setting van de groep helpt daarbij. Niets hoeft alles mag. Alles in vrijheid, vertrouwen en met volledige regie door jezelf.

ZONDAG

Deze dag is een voortzetting van het programma van zaterdag en zal, afhankelijk van wat zich aandient op vrijdag en zaterdag, worden afgestemd op de behoefte.

*

We sluiten zondag af rond 16:00 uur met een ritueel.

DE DRIEDAAGSE RETRAITE IS INCLUSIEF

  • Alle activiteiten; individuele gesprekken, Raja yoga, meditatie, ademwerk, opstellingen, energetisch werk;
  • 2 overnachtingen op een bijzondere locatie;
  • Alle vegetarische maaltijden: 2x ontbijt, 2 x lunch, 2 x diner;
  • Onbeperkt koffie, thee, sappen, fruit en versnaperingen (geen alcohol).
  • Volledige verzorging.


GRATIS BONUSSEN BIJ DEZE RETRAITE

Individueel coachingsgesprek vooraf
(van € 225,00, voor € 0,-)

Individueel coachingsgesprek achteraf (nazorg) 
(van € 225,00, voor € 0,-)

TOTALE KOSTEN

Je betaalt € 750,00 excl. BTW voor bedrijven en ZZP’ers,
voor particulieren inclusief BTW. Kosten zijn zakelijk aftrekbaar als persoonlijke ontwikkeling.

 

Vroegboek KORTING

Als je voor 1 september 2020 boekt ontvang je voor de retraite in oktober €150,00 korting, bovenop de gratis bonussen.

Je betaalt slechts € 600,00 excl. BTW voor bedrijven en ZZP’ers, voor particulieren inclusief BTW.

REVIEWS
JA, ik meld me aan voor deze drie-daagse retraite