Je ware zelf (her)ontdekken en jouw nieuw leiderschap activeren, van binnenuit, met hart en ziel
ACTIVEER JOUW NIEUWE LEIDERSCHAP

ACTIVEER JOUW NIEUWE LEIDERSCHAP

ACTIVEER JOUW NIEUWE LEIDERSCHAP

3-DAAGSE RETRAITE NIEUW LEIDERSCHAP BEGINT VAN BINNENUIT

Nieuw leiderschap begint met een goede, intieme verhouding met jezelf. Iemand die op een authentieke manier functioneert, is beter in staat tot contact met anderen.

 

Op een prachtige locatie in de natuur, een paradijs op aarde, gaan we in alle rust ontdekken welke thema’s bij onszelf spelen en om aandacht vragen. Je leert wat rust met je kan doen en hoe het is als je werkelijk aandacht geeft aan wat voor jou van belang is. In een combinatie rust afgewisseld met actieve werkvormen nemen we je mee op reis naar binnen, een ontmoeting met je ware zelf.

 

Als je ware zelf weer naar boven hebt gehaald, kun je deze herkenbaar vorm geven in authentiek leiderschap; in een vorm en op een manier die bij jou als mens past, inclusief je malle fratsen, je min- en je pluspunten.

VERBINDING MET JE WARE ZELF

 

De leider van een groep herken je eerder aan zijn modderpoten dan aan zijn nette jasje. Hij/zij is iemand met een natuurlijke voortrekkersrol, zicht op heden en toekomst en inzicht in zichzelf en in de ander. Daar heb je geen ego voor nodig, wel de drie letters uit dat woord: eigenwaarde, geloof in het goede en ontwikkeling. Het zijn ‘zachte’ woorden met een stevige bodem. En die stevige bodem leggen we in deze retraite die de opmaat tot echte verbinding met jezelf en daardoor met de mensen om je heen wordt. Lees meer in dit artikel over Nieuw Leiderschap van binnenuit

VERBIND JE MET JE WARE ZELF

VERBIND JE MET JE WARE ZELF

VERBIND JE MET JE WARE ZELF
KWETSBAAR DURVEN ZIJN

KWETSBAAR DURVEN ZIJN

KWETSBAAR DURVEN ZIJN

VOOR WIE IS DEZE RETRAITE BEDOELD?

 

Jij bent een leidinggevende, je bent geïnteresseerd in leidinggeven of je wilt werken aan je persoonlijke leiderschap. Je staat open om te ervaren wat het betekent om leiding te geven van binnenuit. Dat is de essentie van het Nieuwe Leiderschap.

 

In deze bijzondere tijd kan het zomaar gebeuren dat je langzaam maar zeker wegdrijft bij je gevoelens. Weg van je ware zelf. Je wordt steeds meer geleefd door de druk die je vanuit alle richtingen ervaart, werk én privé. Deze druk beïnvloedt de manier waarop je leiding geeft aan jezelf en anderen. De kans is reëel dat je minder vanuit je hart, je gevoel en meer vanuit ratio, druk en angst gaat handelen.

 

De liefde voor jezelf wordt ongemerkt opgeslokt door allerlei andere zaken. Liefde is een belangrijke levensbron voor jou in relatie tot je partner en je gezin en je (werk)relaties.

 

Door een druk leven of drukke baan voel je je soms gehaast of opgejaagd. Je wilt weer meer leren luisteren naar wat jouw lichaam en geest je te vertellen hebben. En je voelt dat het nodig is om daar tijd voor te maken. Je hebt behoefte aan rust, bewustwording en wilt ontdekken wat Nieuw Leiderschap voor jou betekent.

KOM TOT JEZELF

PERSOONLIJKE DOORBRAAK

ACTIVEER JOUW NIEUWE LEIDERSCHAP

RESULTAAT

 

 

Na deze drie dagen ga je ontspannen, voldaan, bewuster van jezelf en met waardevolle inzichten naar huis.

Je bent gegroeid op fysiek, mentaal en spiritueel vlak.

Je hebt meer inzicht en vertrouwen gekregen in wie je bent en waar je voor staat als leider. 

Je staat steviger in het leven en kunt beter de juiste keuzes maken in je leven.

Je hebt aan schaduwkanten in jezelf gewerkt zodat je werkelijke kracht en potentie meer naar buiten komen.

20200701 Johan Blom MooiHeel marianschutte-3493

OVER JOHAN (begeleider en ervaringsdeskundige)

 

Al op mijn achttiende gaf ik leiding aan multiculturele, heterogene groepen. Van mensen afkomstig uit de onderkant van de samenleving tot universitair geschoolden. Al 38 jaar mag ik werken en heb ik gewerkt met mensen op de werkvloer tot en met raden van bestuur. Naast leidinggeven en ondernemerschap is het ontwikkelen van mensen en teams een rode draad in mijn leven.

 

Ik heb mezelf ontwikkeld van beroepsmilitair tot holistisch coach, gids en healer. Ik ben vader van twee fantastische dochters, ben twee keer gescheiden, heb op vrij jonge leeftijd mijn ouders verloren en ben tot mijn 45e grotendeels afgescheiden geweest van mijn gevoelens. In ieder geval mijn gevoelens rond verdriet, boosheid en andere minder positieve emoties.

 

Deze bagage en levenswijsheid geef ik graag door aan iedereen die openstaat om zijn of haar ware zelf weer terug te vinden. Ik maak daarbij geen onderscheid tussen zakelijk of privé. Die twee zijn net zo min te scheiden als ‘leven en ademhalen’.

OVER EMMA (begeleider)

 

Sinds 2012 ga ik als raja yogadocent door het leven en 5 jaar geleden is daar esoterische genezing bijgekomen, wat ik therapeutisch toepas. Deze studies hebben mijn leven enorm verrijkt na een bewogen druk leven als grafisch vormgever, alleenstaande moeder, mantelzorger en werkzaam te zijn geweest in de kunst en museum wereld.

Ik ben door dit alles een (ziels)bewuster, liefdevoller en meer verbonden persoon geworden, naar mijn directe omgeving toe, mede universeel gezien.

 

Tijdens dit mooie retreat zullen meerdere aspecten en voorbeelden aan de orde komen die benadrukken wat we allemaal kunnen bereiken om in harmonie en evenwicht te komen. We mogen als mens altijd blijven leren en groeien.

WhatsApp Image 2020-05-26 at 13.19.58

MooiHeel

Wie ben ik en hoe verhoud ik me tot mijn omgeving? Als je de weg waar deze vraag langs leidt hebt afgelegd, ken je je plek in het grotere geheel en ben je in staat daar op passende wijze invulling aan te geven. Die opgave dat versta ik onder het nieuwe leiderschap.

 

Iedereen is ‘Heel’ (precies zoals hij/zij moest zijn) op deze wereld gekomen. Door allerlei invloeden waar je in op bent gegroeid is ‘Je ware zelf’ in meer of mindere mate ondergesneeuwd geraakt. Maar het is er nog steeds, ‘Je ware zelf’ zit nog steeds in jou.

 

Niet voor niets koos ik 4 jaar geleden voor de naam MooiHeel met als ondertitel: ‘Jezelf ontdekken om jezelf te zijn’. Het is mijn roeping om als gids te fungeren voor mensen die van de derde naar de vierde en vijfde dimensie willen ontwikkelen. Je ware zelf herontdekken is één van de essenties van deze beweging. In de vijfde dimensie leef en werk je vanuit liefde en vanuit het besef dat alles met elkaar is verbonden.

 

Onze ambitie is, zoveel mogelijk mensen weer zichzelf te laten zijn. Dat gunnen wij iedereen. Wanneer je jezelf bent krijg je privé en professioneel een rijker leven. Je hebt alles al in je! Alleen ben je er lang niet altijd bewust van en daar gaan we je bij helpen. We nodigen je uit op adem te komen en te ontdekken waar jouw levens- en leiderskracht zit

Beeldmerk cirkel

PROGRAMMA

Uitgesteld tot voorjaar 2021 | Ontvangst dinsdag vanaf 09:00 uur | Start programma: 10:00 uur | Einde donderdagmiddag rond 17:00 uur

Meld je nu vast aan dan starten we dit jaar nog met een intake gesprek van 1,5 uur.

 

Nog 9 plekken beschikbaar.

DINSDAG

Start: met ontmoeten, landen en kennismaken

*
Lunch

*

Middagprogramma

*

In de avond is er ruimte om het terrein te verkennen, je slaapplek in te richten en ga je met oefeningen aan de slag.

*

De overige dagen zijn ingevuld met een ochtend, middag en avondprogramma inclusief ontbijt, lunch en diner.

De opbouw van het programma is een gebalanceerde mix van lichaam – psyche – (be)zieling – relaties.

WOENSDAG

De invulling van deze dag bestaan uit en mix van:
Begeleide meditatie, Raja yoga waarbij de chakra’s in ons lichaam aan bod komen, waar ze voor staan en om in balans te worden gebracht.  Diverse lichaams-, grondingsoefeningen, ademwerk, sharings en familie en organisatieopstellingen, dialogen over nieuw leiderschap.

*
Daarnaast is er ruimte voor persoonlijke gesprekken, met elkaar en de begeleiders. Verder zijn er voldoende mogelijkheden voor jezelf om je terug te trekken. Daaromheen staan we stil bij wat zich in jou aandient. Wat vraagt aandacht? Als gidsen van de groep helpen we je om naar boven te halen wat gezien wil worden. De veilige en warme setting van de groep helpt daarbij. Niets hoeft alles mag. Alles in vrijheid, vertrouwen en met volledige regie door jezelf.

DONDERDAG

Deze dag is een voortzetting van het programma van woensdag en zal, afhankelijk van wat zich aandient op andere dagen, worden afgestemd op de behoefte.

*

We sluiten zondag af rond 16:00 uur met een ritueel.

DE DRIEDAAGSE RETRAITE IS INCLUSIEF

  • Alle activiteiten; individuele gesprekken, Raja yoga, meditatie, ademwerk, opstellingen, energetisch werk;
  • 2 overnachtingen op een bijzondere locatie, paradijs op aarde
  • Alle vegetarische maaltijden: 2x ontbijt, 3 x lunch, 2 x diner;
  • Onbeperkt koffie, thee, sappen, fruit en versnaperingen (geen alcohol).
  • Volledige verzorging.


GRATIS BONUSSEN BIJ DEZE RETRAITE

Individueel coachingsgesprek vooraf
(van € 225,00, voor € 0,-)

Individueel coachingsgesprek achteraf (nazorg) 
(van € 225,00, voor € 0,-)

TOTALE KOSTEN

Je betaalt € 1500,00 excl. BTW voor bedrijven en ZZP’ers,
voor particulieren inclusief BTW. Kosten zijn zakelijk aftrekbaar als persoonlijke ontwikkeling.

 

Vroegboek KORTING

Als je voor 20 september 2020 boekt ontvang je voor de retraite in oktober €150,00 korting, bovenop de gratis bonussen.

Je betaalt slechts € 1350,00 excl. BTW voor bedrijven en ZZP’ers, voor particulieren inclusief BTW.

REVIEWS
JA, ik meld me aan voor deze drie-daagse retraite