Je ware zelf (her)ontdekken en jouw bewust leiderschap activeren, van binnenuit, met hart en ziel.
ACTIVEER JOUW BEWUSTE LEIDERSCHAP

ACTIVEER JOUW BEWUSTE LEIDERSCHAP

GROEI NAAR BEWUST LEIDERSCHAP

RETRAITE BEWUST LEIDERSCHAP BEGINT VAN BINNENUIT

Bewust leiderschap begint met een goede, intieme verhouding met jezelf. Iemand die op een authentieke manier functioneert, is beter in staat tot contact met anderen.

 

Op een prachtige locatie in de natuur gaan we in alle rust ontdekken welke thema’s bij onszelf spelen en om aandacht vragen. Je leert wat rust met je kan doen en hoe het is als je werkelijk aandacht geeft aan wat voor jou van belang is. In een combinatie rust afgewisseld met actieve werkvormen nemen we je mee op reis naar binnen, een ontmoeting met je ware zelf.

 

Als je ware zelf weer naar boven hebt gehaald, kun je deze herkenbaar vorm geven in authentiek leiderschap; in een vorm en op een manier die bij jou als mens past, inclusief je malle fratsen, je min- en je pluspunten.

De vier beloftes van deze retraite

1) Je leert jezelf nog beter kennen waardoor je authentieker wordt

2) Je gaat werken aan patronen en overtuigingen die jou belemmeren, daardoor kom je beter in je vel te zitten

3) Je gaat meer van jezelf houden, waardoor je ook meer liefde kunt geven aan en ontvangen van anderen

4) Je krijgt meer innerlijke rust waardoor je je weer een mooi mens gaat voelen.

VERBINDING MET JE WARE ZELF

 

Een ware (persoonlijk) leider herken je eerder aan zijn modderpoten dan aan zijn nette jasje. Hij/zij is iemand met een natuurlijke voortrekkersrol, zicht op heden en toekomst en inzicht in zichzelf en in de ander. Daar heb je geen ego voor nodig, wel de drie letters uit dat woord: eigenwaarde, geloof in het goede en ontwikkeling. Het zijn ‘zachte’ woorden met een stevige bodem. En die stevige bodem leggen we in deze retraite die de opmaat tot echte verbinding met jezelf en daardoor met de mensen om je heen wordt.

VERBIND JE MET JE WARE ZELF

VERBIND JE MET JE WARE ZELF

VERBIND JE MET JE WARE ZELF

ONTDEK HOE JOHAN JE GIDST NAAR JE WARE ZELF

 

We werken in deze retraite op diepe lagen van wie je bent en hoe je bent gevormd. Omdat veilig en verantwoord te doen is vertrouwen in en een klik met de gids(en) die je begeleiden essentieel.

 

In dit korte filmpje van een paar minuten neemt Johan je mee in zijn manier van werken en kun je zelf voelen of zijn manier van werken je aanspreekt.

VOOR WIE IS DEZE RETRAITE BEDOELD?

 

Je wilt werken aan je persoonlijke leiderschap en je bent geïnteresseerd in leidinggeven. Je staat open om te ervaren wat het betekent om leiding te geven van binnenuit. Dat is de essentie van Bewust Leiderschap.

Deze retraite is waardevol voor zowel leidinggevenden als voor iedere andere professional die persoonlijke ontwikkeling serieus neemt, waardevol.

 

In deze bijzondere tijd kan het zomaar gebeuren dat je langzaam maar zeker wegdrijft bij je gevoelens. Weg van je ware zelf. Je wordt steeds meer geleefd door de druk die je vanuit alle richtingen ervaart, werk én privé. Deze druk beïnvloedt de manier waarop je leiding geeft aan jezelf en anderen. De kans is reëel dat je minder vanuit je hart, je gevoel en meer vanuit ratio, druk en angst gaat handelen.

 

De liefde voor jezelf wordt ongemerkt opgeslokt door allerlei andere zaken. Liefde is een belangrijke levensbron voor jou in relatie tot je partner en je gezin en je (werk)relaties.

 

Door een druk leven of drukke baan voel je je soms gehaast of opgejaagd. Je wilt weer meer leren luisteren naar wat jouw lichaam en geest je te vertellen hebben. En je voelt dat het nodig is om daar tijd voor te maken. Je hebt behoefte aan rust, bewustwording en wilt ontdekken wat Bewust Leiderschap voor jou betekent.

KWETSBAAR DURVEN ZIJN

KWETSBAAR DURVEN ZIJN

KWETSBAAR DURVEN ZIJN

KOM TOT JEZELF

PERSOONLIJKE DOORBRAAK

ACTIVEER BEWUST LEIDERSCHAP

RESULTAAT

 

 

Na deze week ga je ontspannen, voldaan, bewuster van jezelf en met waardevolle inzichten naar huis.

Je bent gegroeid op fysiek, mentaal en spiritueel vlak.

Je hebt meer inzicht en vertrouwen gekregen in wie je bent en waar je voor staat als leider. 

Je hebt handvatten gekregen hoe je invulling geeft aan bewust leiderschap in deze tijd van transformatie.

Je staat steviger in het leven en kunt beter de juiste keuzes maken in je leven.

Je hebt aan schaduwkanten in jezelf gewerkt zodat je werkelijke kracht en potentie meer naar buiten komen.

PROGRAMMA

12  t/m 15 juni 2023 | Ontvangst maandag vanaf 12:30 uur | Start programma: 13:00 uur | Einde donderdagavond rond 20:00 uur

We werken met een kleine groep van max 8 mensen zodat we genoeg ruimte hebben voor persoonlijke aandacht en een intieme sfeer kunnen creëren.

 

Meld je nu aan en start al snel met de intake

Indeling programma op hoofdlijnen

Maandag 13:00 uur

We starten met het creëren van een vertrouwde en veilige omgeving. Door aansprekende werkvormen zul je je snel uitgenodigd voelen om te verkennen, ervaren en experimenteren met wat bewust leiderschap voor jou betekent. Je wordt uitgenodigd om de diepere lagen van jouw bewustzijn te activeren. We doen dat onder andere door je onbewuste patronen (schaduwkanten) te onderzoeken en verbinding te maken met een diep innerlijk weten in je, jouw eigen wijsheid.  Je maakt weer verbinding met je ware zelf.

 

Alle dagen zijn ingevuld met een ochtend-, middag- en avondprogramma inclusief ontbijt, lunch en diner.

 

De opbouw van het programma is een mix van lichaam, psyche en (be)zieling. Persoonlijke en professionele ontwikkeling lopen naadloos in elkaar over. Westerse en oosterse wijsheden en bedrijfskundige inzichten worden verbonden met zingeving, waardecreatie en bezieling.

 

De invulling van de dagen bestaan uit en mix van:
Begeleide meditatie, yoga, diverse lichaams-, grondings- en ademhalingsoefeningen, verhalen en ervaringen delen, familie- en organisatieopstellingen en dialogen over bewust leiderschap.

 

Daarnaast is er ruimte voor persoonlijke gesprekken, met elkaar en de begeleiders. Verder zijn er voldoende mogelijkheden voor jezelf om je terug te trekken. We staan stil bij wat zich in jou aandient. Wat vraagt aandacht? Als gidsen van de groep helpen we je om naar boven te halen wat gezien wil worden. De veilige en warme setting van de groep helpt daarbij. Niets hoeft, alles mag. Alles in vrijheid, vertrouwen en met volledige regie door jezelf.

 

De begeleiders zijn ervaringsdeskundigen met ruime pragmatische ervaringen uit het bedrijfsleven en rijke levenswijsheid.

 

Afronding

Donderdagavond benutten we voor een impactvolle afsluiting waarbij integratie in je dagelijkse leven en verdere verdiepingsmogelijkheden centraal staan, we sluiten af met een heerlijke maaltijd.

DEZE WEEK RETRAITE IS INCLUSIEF

  • Alle activiteiten; individuele gesprekken, yoga, meditatie, ademwerk, opstellingen, energetisch werk;
  • 3 overnachtingen op een bijzondere locatie, de Stille Kracht.
  • Alle vegetarische maaltijden: 3x ontbijt, 4 x lunch, 4 x diner;
  • Onbeperkt koffie, thee, sappen, fruit en versnaperingen (geen alcohol).
  • Volledige verzorging.


GRATIS BONUSSEN BIJ DEZE RETRAITE

Individueel coachingsgesprek vooraf
(van € 225,00, voor € 0,-)

Individueel coachingsgesprek achteraf (nazorg) 
(van € 225,00, voor € 0,-)

Locatie de Stille Kracht

Prijs afhankelijk van aantal deelnemers

Voor deze buitengewoon intense en diepgaande retraite met veel persoonlijke aandacht betaal je wanneer je deelneemt in een groep van 7 – 10 deelnemers € 1350,00 per persoon excl. BTW voor bedrijven en ZZP’ers, voor particulieren inclusief BTW. Kosten zijn zakelijk aftrekbaar als persoonlijke ontwikkeling.

 

Speciaal voor extra kleine groep met nog meer persoonlijke aandacht

Wil je deze retraite ervaren in een klein groepje van 4-6 deelnemers. Zodat je veel ruimte, tijd en persoonlijke aandacht krijgt?

Dat kan voor € 1600,00 per persoon excl. BTW voor bedrijven en ZZP’ers, voor particulieren inclusief BTW. Kosten zijn zakelijk aftrekbaar als persoonlijke ontwikkeling.

 

Voor een 1 of 2 persoonskamer geldt een toeslag van € 40,00 per nacht.

PS 1; als je hulp nodig hebt bij het aanvragen van budget bij jouw werkgever laat het dan weten.

 

PS 2; als je gemotiveerd bent om mee te doen maar je op dit moment niet over voldoende financiële middelen beschikt, neem dan ook contact op.  Dan vinden we samen een oplossing.

20200701 Johan Blom MooiHeel marianschutte-3493

OVER JOHAN (begeleider en ervaringsdeskundige)

 

Al op mijn achttiende gaf ik leiding aan multiculturele, heterogene groepen. Van mensen afkomstig uit de onderkant van de samenleving tot universitair geschoolden. Al 38 jaar mag ik werken en heb ik gewerkt met mensen op de werkvloer tot en met raden van bestuur. Naast leidinggeven en ondernemerschap is het ontwikkelen van mensen en teams een rode draad in mijn leven.

 

Ik heb mezelf ontwikkeld van beroepsmilitair tot holistisch coach, gids en healer. Ik ben vader van twee fantastische dochters, ben twee keer gescheiden, heb op vrij jonge leeftijd mijn ouders verloren en ben tot mijn 45e grotendeels afgescheiden geweest van mijn gevoelens. In ieder geval mijn gevoelens rond verdriet, boosheid en andere minder positieve emoties.

 

Deze bagage en levenswijsheid geef ik graag door aan iedereen die openstaat om zijn of haar ware zelf weer terug te vinden. Ik maak daarbij geen onderscheid tussen zakelijk of privé. Die twee zijn net zo min te scheiden als ‘leven en ademhalen’.

OVER RIXT 

Rixt Lanting is een gepassioneerde basisschool docente, reisbegeleidster, gecertificeerd (kinder)yogadocent en kindercoach. Zij past vele werkvormen tot bewustzijnsontwikkeling toe in de dagelijkse praktijk. Daarin wordt verbinding gebracht met het fysieke lichaam, de emotie, creativiteit, dromen, passie en uitdagingen. Allemaal aspecten die bijdragen tot zelfacceptatie en zelfwaardering en een holistische levenshouding bewerkstelligen.
Rixt heeft zelf ruime ervaring met het creëren en containen van een veilige en warme bedding. Zij is tijdens de retraite op liefdevolle wijze aanwezig om jouw reis te faciliteren.

portretfoto rixt
REVIEWS
JA, ik heb interesse in deze retraite neem contact met mij op.