Persoonlijke ontwikkeling

Reizen naar binnen

Vanuit eigen ervaring weten we dat ‘reizen naar binnen’ je persoonlijke ontwikkeling diepgaand bevorderd.  Kortweg gezegd houdt ‘reizen naar binnen’ in dat je in jezelf, je eigen geest, psyche, lichaam en familiesysteem, gaat onderzoeken en vooral ervaren hoe je vanuit je verleden verbonden bent met het heden. Vanuit dat vertrekpunt kun je werken aan de problemen of verlangens die je in het hier en nu ervaart. Dit is het mooiste cadeau wat je jezelf kunt geven. Wij gunnen het iedereen deze reis aan te gaan.

 

Laat ons je begeleiden in de zoektocht naar wie je bent, hoe je zo geworden bent en wat je kunt doen om je leven ten volle te gaan leven en de energie weer te voelen stromen. Op elk moment in je leven kun je de stap nemen om te groeien en de uitdaging aan te gaan. Wij sluiten daarom niemand uit en iedereen in. Ben je echter in een fase van je leven waarin je vastloopt, of heb je het gevoel dat er verandering (transformatie) nodig is om verder te kunnen dan raden we je aan om het heel serieus te nemen en actie te ondernemen.

 

Wij verzorgen meerdere reizen naar binnen. Een daarvan is onze Persoonlijke leiderschapsreis, welke we een paar maal per jaar organiseren. Zie de video hiernaast voor meer info en kijk op onze pagina Persoonlijke leiderschapsreis meld je aan of kom kennismaken.

Ik wil gelukkig zijn met wat ik doe

Ik wil iets waardevols toevoegen.

Ik wil de regie in handen nemen over waar ik invloed op heb.

Ik wil gezien en gehoord worden.

Ik wil echte verbinding met mijzelf en met anderen.

Ontdek jezelf in ontmoeting met ons