Natuur retraite 

Doe nieuwe inzichten op en kom weer een dag helemaal bij jezelf en tot rust. Ontdek waarin jij een persoonlijke doorbraak kunt maken.

Iedere donderdag in juli en augustus en

zondag 28 juli.

Start vanaf 6 aanmeldingen

10:00 – 17:00 uur

Over dit evenement

 

In de prachtige natuur van de Utrechtse Heuvelrug ga je in de volledige rust, stilte en schoonheid ontdekken welke thema’s bij jou spelen en om aandacht vragen. Je leert wat rust met je kan doen en hoe het is als je werkelijk aandacht geeft aan voor jou belangrijke zaken.
Wat je ook tegenkomt je gaat in ieder geval nieuwe energie opladen, individueel en in de groep. In stilte en met woorden.
Je ontmoet innerlijke blijdschap. En je krijgt inzicht in waar jij een persoonlijke doorbraak kunt maken.

 

Voor wie is deze retraite bedoeld?

 

Je hebt een druk leven of drukke baan en voelt je soms gehaast of opgejaagd. Je vindt het belangrijk om goed te luisteren naar wat jouw lichaam en geest je te vertellen hebben. En je voelt dat het wel weer eens nodig is om daar helemaal de tijd voor te maken. Je hebt behoefte aan rust en bewustwording.

Over MooiHeel

 

De retraite wordt begeleid door Johan Blom. Als holistische coach gebruik ik mijn persoonlijke levenslessen om jou weer te laten worden wie je werkelijk bent. Ik hou je spiegels voor, neem je mee naar jouw binnenwereld en help je om jezelf kwetsbaar op te stellen. Zo maak je weer de verbinding met jezelf. Van daaruit werken we aan het verbeteren of herstellen van de verbinding met de mensen om je heen.

 

 

Mijn ambitie is, zoveel mogelijk mensen weer zichzelf te laten zijn. Dat gun ik iedereen. Wanneer je jezelf bent krijg je privé en professioneel een rijker leven. Je hebt alles al in je! Alleen ben je er lang niet altijd bewust van.

Wanneer

 

Zondag 28 juli en

Iedere donderdag in juli en augustus; vanaf 6 aanmeldingen

Ontmoeten: 09:45 uur
Start: 10:00 uur

einde 17:30 uur

Locatie

Scherpenzeelseweg tussen Leersum en camping Ginkelduin, ongeveer 1,5 km na verlaten dorp, zie locatiebord MooiHeel ter plaatse.

PROGRAMMA 

We starten met een meditatieve wandeling grotendeels in stilte. Op een afgezonderde plek in het bos en omringt door heide gaan we diverse laagdrempelige oefeningen doen. We gaan mediteren, de kracht van mantra’s ervaren, verschillende lichaams-, grondigs- en ademhalingsoefeningen doen. Daaromheen staan we stil bij wat zich in jou aandient. Wat vraagt aandacht? Als gids van de groep help ik je om naar boven te halen wat gezien wil worden. De veilige en warme setting van de groep helpt daarbij. Niets hoeft alles mag.
Alles in volledige vrijheid, vertrouwen en met volledige regie door jouzelf. Het programma is laagdrempelig en geschikt voor iedereen, met of zonder ervaring met yoga, mindfullness, meditatie, etc.

RESERVEER HIER JOUW TOEGANGSTICKET