Ervaringen Bewust worden en onthaasten in een micro-retraite, de primeur van de pop-up TIPI,

Heb jij een drukke baan? Voel jij je vaak gehaast of opgejaagd, heb je het gevoel continu te moeten presteren, heb je behoefte aan rust en tijd voor jezelf?

Voel je dat er meer in jouw leven zit dan je er nu uithaalt?

Laat je niet verrassen door lichamelijke klachten, burn-out of andere stress die je het leven zuur maken.

Hou zelf de regie en organiseer je eigen WAKE-UP-CALL, word je weer bewust van wat écht belangrijk voor jou is.

Tijdens de jubileumweek van the Green House was de primeur van de pop-up TIPI. Met deze pop-up TIPI bied ik mensen een laagdrempelig podium om te ontdekken hoe je in heel korte tijd en op iedere plek waar je dat wilt weer verbinding kunt maken met wie je ten diepste bent en wat voor jou belangrijk is nu.

Een moment om even los te komen van je innerlijke stemmetjes en alle verplichtingen van de ‘buitenwereld.’ Tijd voor jezelf om bewust te worden en te onthaasten.

Een geslaagde primeur kan ik zeggen. Mensen zijn nieuwsgierig naar het concept, de TIPI werkt daarin aanstekelijk. Veel mensen blijven toch even staan om zich te oriënteren wat hier te doen is. Dat zijn kleine momenten waarin ze uit hun dagelijkse patroon komen en bij zichzelf te rade gaan; ‘zal ik het doen?’ Dat is al winst! Het begint met bewust worden en dat kan door kleine signalen op gang komen.

De mensen die een sessie doen blijken verrassend snel los te komen van de hectiek van dat moment. Met je ogen gesloten middenin een drukke zaken-straat, blijkt makkelijker dan gedacht. Vrij moeiteloos gaan ze, onder mijn begeleiding, bij zichzelf naar binnen, even aandacht voor wat je lijf je te zeggen heeft.

Bij het naar binnengaan en in de TIPI zelf doen we een ritueel om nog dieper bij jezelf na te gaan; “wat is voor mij écht belangrijk op dit moment?” In de TIPI staan we stil bij die vraag en ook in hoeverre je daar nu werkelijk de tijd voor neemt.

Wat opvalt en mij ontroert is de diepgang en het vertrouwen wat er binnen enkele minuten ontstaat. De magie van de TIPI draagt hier ook zeker aan bij. In de TIPI stap je binnen in de wereld van de oude Indiaanse culturen met hun grote rijkdom aan wijsheid over de aarde en het leven.

Met een juiste mix van omgeving en oprechte aandacht laten mensen zich vrij snel raken op diepgaande persoonlijke thema’s. Hoe mooi om te ervaren, voor hen en ook voor mij als gids in dit proces van een micro-retraite.

Meerdere mogelijkheden met de pop-up Tipi

 

Dit concept kan verder worden ingezet op events, seminars en op bedrijfsactiviteiten waar de innerlijke mens centraal mag komen te staan. Maar ook op campings en andere vakantieoorden die mensen de ruimte willen bieden voor bewustwording, meditatie en zelfinzicht.

Klik hier voor de mogelijkheden voor organisaties, teams, festivals en events.
 Of hier voor meer retraites en events.

Je mag me ook bellen of mailen.

06 301 650 62 | johanblom@mooiheel.nl

Geen reactie's

Geef een reactie