BELEEF EEN UNIEKE ERVARING - VERBIND JE MET JOUW LIEFDESBRON
foto mens in meditatiehouding zonder tekst

Open de Liefdesbron in jezelf

Maak onder professionele begeleiding en met verantwoord gebruik van choco plant medicijn de verbinding met jouw innerlijke en universele wijsheid.

 

We worden allemaal ‘zuiver’ geboren en hebben nog ongefilterd toegang tot alle kennis wijsheid die er in ons universum beschikbaar is. Tijdens onze opvoeding, opleiding en ons verdere leven wordt deze toegang en deze inzichten steeds verder vertroebeld zodat we uiteindelijk gaan vergeten dat we over deze kracht beschikken.

 

Met behulp van een unieke combinatie, van meditatie, mantra’s chanten, healing en gebruik van een choco plantmedicijn krijg je weer toegang tot jouw unieke ‘spirituele’ krachten en inzichten. Hiermee kun je je zelf helen. Onze Liefdesbron ceremonies helpen je bij ontwikkelen van inzichten, ontwaken, helen van het verleden of pijn in het heden en om meer zelfliefde te ontwikkelen.

Verbinding met jezelf, helen, life purpose

Liefdesbron ceremonies helpen je om in vrede te komen met je verleden en om in jouw persoonlijke kracht de toekomst tegemoet te gaan.

 

 • Wil je meer VERBINDING met jezelf?
 • Ben je op zoek naar HELING?
 • Wil je inzicht in jouw levensmissie, jouw purpose?
 • Wil je jouw innerlijke kracht en toegang tot ‘de bron’ herontdekken?
family-hand-1636615_1920
vuur_vierkant

We zitten in een grote verandering, een transitie naar een nieuwe tijd. Zowel collectief als individueel. Een van de belangrijkste hulpbronnen om hiermee om te gaan zit al in jezelf. Door naar binnen te reizen ga je ontdekken wat voor jou belangrijk is en wat er mogelijk nog in de weg staat om in vrede en vrijheid te leven. ‘Vrijheid en geluk dat zit van binnen’.

Door de verbinding met je hart te herstellen en weer te gaan leven vanuit hart & ziel krijg je weer toegang tot jouw uniciteit en ongekend potentieel.

 

‘Alles wat je nodig hebt in dit leven zit al in jou.’ Plant medicijnen kunnen als een geweldige tool dienen die je helpen naar binnen te keren, in een groter potentieel te stappen van wie je werkelijk bent en begrijpen wat het leven inhoudt. Een persoonlijke zoektocht naar ontdekkingen, heling en groei om nog meer te worden wie je werkelijk bent. Steeds een laagje afpellen van wat je hebt aangeleerd, wat je is verteld, overtuigingen laten afbrokkelen die niet meer bij jou horen. In verbinding komen met de bron, leven vanuit je hart en worden wie je werkelijk bent. Dat is het mooiste wat er is.

Heilig plant medicijn

Het zijn ‘heilige medicijnen’ die ook als zodanig behandeld dienen te worden. Het ongecontroleerd innemen, gebruiken als party-drug of zomaar voor de lol eens proberen raden wij ten zeerste af.

 

Het plant medicijn dat wij gebruiken is vervaardigd uit een blend van verschillende kruiden die het openen van je bewustzijn stimuleren. Een blend van cacao, met kaneel, kruidnagel, basilicum en nog andere specerijen. Het choco plant medicijn  zorgt ervoor dat je in het hier en nu kan zijn zodat je je innerlijke werk kunt doen. Een aantal voordelen ten opzichte van Ayahuasca zijn:  je wordt over het algemeen niet ziek, je gaat niet overgeven en het smaak naar Chocolade. Een ander voordeel is dat er geen ‘verboden stoffen’ in zitten. Het gebruik van dit plant medicijn is legaal.

 

Een verantwoorde voorbereiding, rekening houden met je emotionele en lichamelijke gesteldheid en begeleiding van goed opgeleide professionele gidsen vinden wij een must voor verantwoord gebruik.

 

Daarom doen wij vooraf altijd eerst een schriftelijke en telefonische intake om samen te verkennen of een Liefdesbron ceremonie met gebruik van choco plantmedicijn past bij jouw vraag.

Composition with cocoa powder and chocolate on dark background
20201112_144757

Voor wie

Deze ceremonie is geschikt voor iedereen die via een reis naar binnen inzicht wil krijgen in zijn/haar binnen wereld. Als je een stap voorwaarts wilt zetten in je leven en bereid bent eigen verantwoordelijkheid te nemen en te werken aan je zelf.

 

Stellen

Deze ceremonie is ook heel bijzonder om met je partner samen te doen. Je komt samen op de diepere lagen van jullie relatie. Toegegeven het is best spannend om dit samen te doen en de stellen die het hebben gedaan vonden het stuk voor stuk een bijzondere ervaring die hun relatie heeft verhelderd en meestal verdiept.

Een ander voordeel om als ‘stel’ deze ceremonie  te doen is dat je elkaar veel makkelijker kunt meenemen in wat je hebt meegemaakt.

PROGRAMMA

Ontvangst ’s middags vanaf 17:00 uur | Afsluiting ’s ochtends rond 11:00 uur

Voorbereiding thuis – ceremonie – overnachting – ontbijt – bedding voor integratie – nazorg

 

maximaal 4 deelnemers 

Hoe ziet een Liefdesbron ceremonie eruit?

 

 • Schriftelijke en telefonische intake
 • Persoonlijke voorbereiding, met daarin o.a. een aangepast dieet in de dagen voorafgaand aan de ceremonie
  Op de dag van de ceremonie:
 • Ontvangst
 • Lichte maaltijd
 • Aankomen en kennismaking
 • Begeleide meditatie
 • Mantra’s chanten
 • Inleidingsritueel
 • Gebruik plant medicijn in groepje van max 4 deelnemers, met 2 begeleiders
 • Na 4 – 5 uur afronding ceremonie
 • Slapen
 • Ontbijt
 • Sharing, delen van ervaringen
 • Bedding voor integratie in je leven

 

1-2 weken na de sessie, telefonische follow-up.

JA, ik ben geïnteresseerd in deze ceremonie, ik heb nog een vraag / wil meer info
LIEFDE IS WIE EN WAT JE BENT

LIEFDE IS WIE EN WAT JE BENT

LIEFDE IS WIE EN WAT JE BENT

Rixt Lanting is een gepassioneerde basisschool docente, reisbegeleidster, gecertificeerd kinderyogadocent en kindercoach. Zij past zij vele werkvormen tot bewustzijnsontwikkeling toe in de dagelijkse praktijk. Daarin wordt verbinding gebracht met het fysieke lichaam, de emotie, creativiteit, dromen, passie en uitdagingen. Allemaal aspecten die bijdragen tot zelfacceptatie en zelfwaardering en een holistische levenshouding bewerkstelligen.

Rixt heeft zelf ruime ervaring met het gebruik van heilige plantmedicijnen. Zij neemt je tijdens de ceremonie op liefdevolle wijze mee op reis naar jouw innerlijke wezen.

Johan heeft jarenlange ervaring in het gidsen en coachen van mensen en is sinds een aantal jaren ook healer. Hij heeft een brede achtergrond en ervaring op bedrijfskundig, veranderkundig, systemisch en spiritueel gebied. Johan heeft meerdere ayahuasca ceremonies gedaan en ervaring met andere plantmedicijnen waaronder chocobliss.

Vanuit deze waardevolle verbinding van vakgebieden en ervaringen heeft Johan de afgelopen jaren geleerd te werken vanuit zijn hart en is hij een betrouwbare gids.

 

Johan: “Je hebt alles al in je! Alleen ben je er lang niet altijd bewust van. Hoe mooi is het leven als je alles wat je nodig hebt al bezit?! Door jezelf nog beter te leren kennen leer je je kracht te benutten en kom je in de flow van het leven. Mijn levenservaring gebruik ik graag om mezelf als instrument in te zetten om zoveel mogelijk mensen te helpen om zichzelf verder te openen en hun potentieel te ontwikkelen. Dat gun ik iedereen.

Wanneer je jezelf kunt zijn krijg je privé en professioneel een rijker leven.” Plant medicijnen zijn een natuurlijke en heilige bron bij het verkrijgen van inzichten in jouw ongekend potentieel.

ALLES WAT JE NODIG HEBT IN DIT LEVEN ZIT AL IN JE

ALLES WAT JE NODIG HEBT IN DIT LEVEN ZIT AL IN JE

ALLES WAT JE NODIG HEBT IN DIT LEVEN ZIT AL IN JE

DEZE CEREMONIE IS INCLUSIEF

Schriftelijke en telefonische intake – persoonlijke voorbereiding –  begeleide meditaties – mantra’s chanten – inleidingsritueel – gebruik plant medicijn – overnachting – vegetarisch ontbijt – sharing, delen van ervaringen – 1 – 2 weken na de ceremonie telefonische follow-up.

 

Klein groepje van max 4 deelnemers, met 2 begeleiders

DATA & KOSTEN

vrijdag – zaterdag: 8 – 9 april 2022 – Dronten

vrijdag – zaterdag: 20- 21 mei 2022 – Dronten

vrijdag – zaterdag: 17 – 18 juni 2022 – Dronten VOL GEBOEKT

Sessie op afspraak, minimaal 2 personen

 

Kosten

Particulieren: € 295,00 all in. Incl. BTW

ZZP/bedrijven: € 295,00 all in. Excl. BTW *

 

* Deze ceremonie is gericht op persoonlijke ontwikkeling en kan als zodanig worden opgevoerd als cursus/opleiding. Je ontvangt een factuur met vermelding persoonlijke ontwikkeling.

JA, ik ben geïnteresseerd in deze ceremonie