BELEEF EEN UNIEKE ERVARING - HOLISTISCHE STILTE RETRAITE
foto mens in meditatiehouding zonder tekst

Open de Liefdesbron in jezelf

Maak onder professionele begeleiding in stilte de verbinding met jouw innerlijke en universele wijsheid.

 

We worden allemaal ‘zuiver’ geboren en hebben nog ongefilterd toegang tot alle kennis wijsheid die er in ons universum beschikbaar is. Tijdens onze opvoeding, opleiding en ons verdere leven wordt deze toegang en deze inzichten steeds verder vertroebeld zodat we uiteindelijk gaan vergeten dat we over deze kracht beschikken.

 

Met behulp van een unieke combinatie, van stilte, meditatie, mantra’s chanten, healing en (familie)opstellingen vergroot je de toegang tot jouw unieke ‘spirituele’ krachten en inzichten. Hiermee kun je je zelf helen. Onze retraites en programma’s helpen je bij ontwikkelen van inzichten, ontwaken, helen van het verleden of pijn in het heden en om meer zelfliefde te ontwikkelen.

Verbinding met jezelf, helen, life purpose

De retraites en programma’s van MooiHeel helpen je om in verbinding te komen met je ware zelf en de universele bron waarmee we allemaal zijn verbonden. Doordoor kun je in het reine komen met je verleden om zou in jouw oorspronkelijke kracht de toekomst tegemoet te gaan.

 

 • Wil je meer VERBINDING met jezelf?
 • Ben je op zoek naar HELING?
 • Wil je inzicht in jouw levensmissie, jouw purpose?
 • Wil je jouw innerlijke kracht en toegang tot ‘de bron’ herontdekken?
family-hand-1636615_1920
vuur_vierkant

We zitten in een grote verandering, een transitie naar een nieuwe tijd. Zowel collectief als individueel. Een van de belangrijkste hulpbronnen om hiermee om te gaan zit al in jezelf. Door naar binnen te reizen ga je ontdekken wat voor jou belangrijk is en wat er mogelijk nog in de weg staat om in vrede en vrijheid te leven. ‘Vrijheid en geluk dat zit van binnen’.

Door de verbinding met je hart te herstellen en weer te gaan leven vanuit hart & ziel krijg je weer toegang tot jouw uniciteit en ongekend potentieel.

 

‘Alles wat je nodig hebt in dit leven zit al in jou.’ Onze holistische Stilte retraite is als een warm bad dat je helpt naar binnen te keren, in een groter potentieel te stappen van wie je werkelijk bent en begrijpen wat het leven inhoudt. Een persoonlijke zoektocht naar ontdekkingen, heling en groei om nog meer te worden wie je werkelijk bent. Steeds een laagje afpellen van wat je hebt aangeleerd, wat je is verteld, overtuigingen laten afbrokkelen die niet meer bij jou horen. In verbinding komen met de bron, leven vanuit je hart en worden wie je werkelijk bent. Dat is het mooiste wat er is.

Holistische stilte retraite

We maken onderdeel uit van bijzonder ingenieuze systemen zoals; het universum, quantumveld, aarde, ecosysteem, biologisch systeem, gezin, relaties, werk, etc.

Het is een ware kunst om deze systemen verenigd te houden in onszelf. Doordat dat geregeld niet lukt ontstaat ruis en raken we langzaam maar zeker ‘de kluts kwijt’, voelen ons niet verbonden of erger nog worden ziek en krijgen burnouts en dergelijke.

Om jezelf weer te verbinden met de bron en je ware zelf, weten wij dat een holistische benadering nodig is. Stilte is een waardevolle ingang en is slechts het begin. In onze holistische stilte retraite bieden wij een veilige en professionele plek om jouw helingsproces en persoonlijke ontwikkeling optimaal te stimuleren.

Composition with cocoa powder and chocolate on dark background
Banners website-04

Voor wie

Deze ceremonie is geschikt voor iedereen die via een reis naar binnen inzicht wil krijgen in zijn/haar binnen wereld. Als je een stap voorwaarts wilt zetten in je leven en bereid bent eigen verantwoordelijkheid te nemen en te werken aan je zelf.

Je onderkent ‘de kracht van stilte’ én je weet van binnen dat om werkelijk te helen en te ontwikkelen meer nodig is. Je durft dit in een veilig en professionele omgeving aan te gaan.

PROGRAMMA

Ontvangst vrijdag vanaf 15:00 uur | Afsluiting zondagmiddag rond 16:00 uur

Voorbereiding thuis – retraite – bedding voor integratie – nazorg

 

we werken met kleine groepen  

Hoe ziet een holistische stilte retraite eruit?

 

 • Telefonische intake
 • Persoonlijke voorbereiding, met daarin o.a. een aangepast dieet en meditatie in de dagen voorafgaand aan de retraiteTijdens de retraite:
 • Vegan-maaltijden
 • Begeleide en stilte meditaties
 • Mantra’s chanten
 • Yoga
 • Individuele gesprekken met gids/therapeut mogelijk
 • Opstellingen en systemisch werk, (waaronder familieopstelling/medicijnwiel)
 • Vrije ruimte

 

1-2 weken na de sessie, telefonische follow-up.

JA, ik ben geïnteresseerd in deze retraite, ik heb nog een vraag / wil meer info

Over de begeleiders

LIEFDE IS WIE EN WAT JE BENT

LIEFDE IS WIE EN WAT JE BENT

LIEFDE IS WIE EN WAT JE BENT

Rixt Lanting is een gepassioneerde basisschool docente, reisbegeleidster, gecertificeerd kinderyogadocent en kindercoach. Zij past zij vele werkvormen tot bewustzijnsontwikkeling toe in de dagelijkse praktijk. Daarin wordt verbinding gebracht met het fysieke lichaam, de emotie, creativiteit, dromen, passie en uitdagingen. Allemaal aspecten die bijdragen tot zelfacceptatie en zelfwaardering en een holistische levenshouding bewerkstelligen.

Rixt heeft zelf ruime ervaring met het creëren en containen van een veilige en warme bedding. Zij is tijdens de retraite op liefdevolle wijze aanwezig om jouw reis te faciliteren.

Johan heeft jarenlange ervaring in het gidsen en coachen van mensen en is sinds een aantal jaren ook healer. Hij heeft een brede achtergrond en ervaring op bedrijfskundig, veranderkundig, systemisch en spiritueel gebied. Johan heeft diverse retraites en jaarprogramma’s voor persoonlijke, professionele en spirituele ontwikkeling begeleid.

Vanuit deze waardevolle verbinding van vakgebieden en ervaringen heeft Johan de afgelopen jaren geleerd te werken vanuit zijn hart en is hij een betrouwbare gids.

 

Johan: “Je hebt alles al in je! Alleen ben je er lang niet altijd bewust van. Hoe mooi is het leven als je alles wat je nodig hebt al bezit?! Door jezelf nog beter te leren kennen leer je je kracht te benutten en kom je in de flow van het leven. Mijn levenservaring gebruik ik graag om mezelf als instrument in te zetten om zoveel mogelijk mensen te helpen om zichzelf verder te openen en hun potentieel te ontwikkelen. Dat gun ik iedereen.

Wanneer je jezelf kunt zijn krijg je privé en professioneel een rijker leven. Een holistische stilte retraite is een natuurlijke en heilige bron bij het verkrijgen van inzichten in jouw ongekend potentieel.

ALLES WAT JE NODIG HEBT IN DIT LEVEN ZIT AL IN JE

ALLES WAT JE NODIG HEBT IN DIT LEVEN ZIT AL IN JE

ALLES WAT JE NODIG HEBT IN DIT LEVEN ZIT AL IN JE
EEN WERELD WAAR WE ALLEMAAL ÉÉN ZIJN

EEN WERELD WAAR WE ALLEMAAL ÉÉN ZIJN

EEN WERELD WAAR WE ALLEMAAL ÉÉN ZIJN

Keri is een gepassioneerde Yogaleraar,

Door yoga te delen, hoop ik mensen in contact te laten komen met hun lichaam, te luisteren naar wat het lichaam hen vertelt, de stem van de geest stil te laten worden en hen te begeleiden om in een diepere verbinding met zichzelf te komen. Om getuige te zijn van de transformatie van de energie van de yogi, om te zien hoe ze een klas binnenlopen en hoe ze de ruimte uit stappen, is echt inspirerend voor mij en verlicht altijd mijn dag.

 

Natuurlijk yoga is een veelzijdig practice met meditatie, ademhalingstechnieken, yoga flow gebaseerd op de natuurlijke 5 elementen; ruimte, lucht, vuur, water & aarde, die subtiel terugkomen tijdens de practice. De oefeningen zijn een samensmelting van vinyasa oefeningen in een Ayurvedisch jasje. Ayur (leven)-veda (wijsheid/wijze) staat in het kort voor een lang & gezonde manier van leven. In het Ayurveda kijken we holistisch vanuit de elementen en verschillende cycli die zich voordoen in een moment, zoals bijvoorbeeld het seizoen.

DEZE RETRAITE IS INCLUSIEF

Telefonische intake – persoonlijke voorbereiding –  begeleide meditaties – mantra’s chanten – yoga- 2 x overnachting – vegetarische maaltijden – persoonlijke coaching – opstelling – 1 – 2 weken na de ceremonie telefonische follow-up.

 

Kleine groep van max 14 deelnemers, met 2-3 begeleiders

DATA, LOCATIE & KOSTEN

Vanaf 6 aanmeldingen plannen we deze retraite in een weekend

Kosten

Particulieren: € 350,00 all in. Incl. BTW

ZZP/bedrijven: € 350,00 all in. Excl. BTW *

 

* Deze retraite is gericht op persoonlijke ontwikkeling en kan als zodanig worden opgevoerd als cursus/opleiding. Je ontvangt een factuur met vermelding persoonlijke ontwikkeling.

JA, ik ben geïnteresseerd in deze retraite