HEAL DOCUMENTAIRE 

Ontdek de kracht van onze gedachten, overtuigingen en emoties!

Planning na minimaal 30 aanmeldingen

Over HEAL

 

De boeiende film van regisseur Kely Noonan Gores gaat over een zoektocht langs wetenschappelijke en spirituele wegen om de kracht van de mens tot heling te ontdekken. De film neemt ons mee op een reis waarin we ontdekken dat onze gedachten, overtuigingen en emoties een enorme impact hebben op onze gezondheid en ons vermogen om te genezen. We hebben meer controle over onze gezondheid en leven dan we ons bewust zijn.

 

Deze film geeft je nieuwe inzichten in het begrijpen van het menselijk lichaam en de zelfhelende kracht van ons denken.

 

Met o.a. Deepak Chopra, Bruce Lipton, Marianne Williamson, Michael Beckwith, Gregg Braden, Anita Moorjani en Anthony William the Medical Medium.

Over MooiHeel

 

De film wordt ingeleid door Johan Blom. Johan is coach en gids bij heelwording bij MooiHeel. Hij helpt mensen om weer te worden wie ze werkelijk zijn. Johan gebruikt zijn levenslessen in combinatie met intuïtieve werkvormen tijdens zijn coaching en programma’s. Waardoor mensen weer in de flow van hun leven komen, privé en zakelijk.

 

 De ambitie van MooiHeel is om zoveel mogelijk mensen te laten ervaren hoe het is om een leven te leiden waarin je volledig jezelf durft te zijn en jezelf durft te laten zien in wie je bent. De film Heal vertolkt heel waardevol en pakkend een aantal van de principes van waaruit wij werken. Na afloop is er gelegenheid om na te praten met een aantal professionals.

 

 HEAL zet je aan het denken.

‘Seeing HEAL was a transformational experience. It gave me a new appreciation for the incredible power of the mind and our own ability to change our health.’
– Mira Sorvino, actress –

‘At this time when disease is rampant…I urge all to experience this film and spread the word.’
– Huffington Post –

WANNEER?

Wordt gepland bij minimaal 30 aanmeldingen

Inloop: 13:00 of 19:00 uur
Start: 13:30 of 19:30 uur

Programma

13:00 – 13:30 Ontvangst met koffie/thee
13:30 – 14:00 Opening en korte oefening door Johan
14:00 – 15:45 Film Heal
15:45 – 16:15 Reacties en korte oefening
16:15 – 16:45 Mogelijkheid om na te praten + hapje/drankje

LOCATIE

BOEK HIER JOUW TOEGANGSTICKET

Prijs: €15