Gegarandeerd resultaat

Gegarandeerd een Persoonlijke doorbraak

Als je iets wilt bereiken wat blijvend is, waarbij je inspanningen ook echt resulteren in voelbare en merkbare verandering, dan is daar tijd voor nodig.

Er is een groot verschil tussen het aanleren van herhaalbaar ander gedrag en het intrinsiek maken van de daarbij horende waarden, overtuigingen en intenties. Het eerste is relatief makkelijk en kun je online, zelfhulpboeken, via een coach of combinatie daarvan doen. Het tweede vraagt zorgvuldige toewijding en begeleiding door een gids, (spiritueel)meester/leraar of ander wijs mens. Veranderingen op die tweede laag zijn meer transformatief van aard, in populaire taal ‘life changing’.  Dat vraagt vaak jaren van persoonlijke ontwikkeling.

 

Ons jaarprogramma ‘Reis naar een persoonlijke doorbraak’ is één van de programma’s die daarin voorzien.

 

Een persoonlijke doorbraak garanderen werkt alleen als we samen werken vanuit het principe ‘als je iets doet doe het dan goed of anders niet.’

 

Als jij je helemaal geeft en alle inspanningen levert die nodig zijn om de door jouw gewenste veranderingen te realiseren dan doen wij er ook alles aan om te zorgen dat jij één of wellicht meerdere persoonlijke doorbraken gaat realiseren. We noemen dat een wederzijdse inspanningsverplichting. We hanteren hierbij geen regeltjes waar wij of jij je op kan beroepen. Zo werken wij niet. Aan het begin voelen we van beide kanten aan of wat jij wilt haalbaar is in een jaar. Hebben we beiden dat vertrouwen dan gaan we aan de slag en zorgen we dat we beiden tevreden zijn aan het einde van de reis.

 

Voorbeelden van doorbraken zijn: beter voor jezelf durven opkomen, gelukkiger voelen en zijn, jezelf beter leren kennen, angsten overwinnen of mee leren omgaan, kiezen voor een andere baan, meer voldoening uit je werk en leven halen, meer in verbinding komen met je gevoel, je durven uitten, beter in je relatie(s) zitten, liefdevoller worden, betere balans werk en privé, mentaal sterker worden, de kracht van spiritualiteit ontdekken, je roeping vinden.

Ontdek jezelf in ontmoeting met ons