Pop-up TIPI Bewust worden, inspireren, deep democracy

We leven in een tijd waar mensen steeds meer gaan leven en werken vanuit hun hart. De eigentijdse medewerker heeft behoefte aan zingeving, regelruimte, vrijheid, diepgang en wil gehoord worden. Medewerkers en ook klanten willen platte organisaties die wendbaar zijn en snel en flexibel inspelen op de behoeften en kansen.

 

Dat vraagt om nieuwe manieren van werken en omgaan met elkaar. In deze tijd is veranderen een commodity aan het worden. Het is een constante factor in (bijna) iedere organisatie. En omdat alles met alles verbonden is (People, planet, profit, duurzaam ondernemen) zie je integraal organiseren in rap tempo verschuiven naar holistisch organiseren.  Hierbij heb je andere manieren nodig om mensen te boeien, verbinden en inspireren.

 

De pop-up TIPI is zo’n vernieuwend concept wat helemaal klaar is voor deze nieuwe tijd. In de TIPI stap je binnen in een wereld van oude wijsheden. Een plek waar je weer verbinding kunt maken met wie je ten diepste bent en waar je als mens en organisatie voor staat.
Een aantal voorbeelden waarvoor de pop-up TIPI ingezet kan worden:

 

– onthaasten en bewust worden
– bezinning en inspiratie
– ophalen van meningen binnen de organisatie
– collectieve besluitvorming stimuleren
   (o.b.v. principes van deep democracy)
– conflicten oplossen
– (persoonlijk) leiderschapsprogramma’s
– bevorderen vernieuwende cultuur en strategie
– diepgaande eigentijdse persoonlijke en teamontwikkeling
– coaching
– festivals en events