Kundalini Yoga en holistisch ademwerk
Open inschrijving 

Afbeelding1 yoga

MooiHeel organiseert in samenwerking met de gecertificeerde teachers van Kundalini Yoga Utrecht maandelijks een bijzondere Kundalini yoga-sessie. Deze sessies worden speciaal op maat gemaakt voor de deelnemers aan het jaarprogramma ‘Een reis naar een persoonlijke doorbraak’.

 

Er zijn ook een beperkt aantal plaatsen voor open inschrijving. Een ideale gelegenheid om te ervaren wat deze vorm van yoga met je doet.

 

In combinatie met een holistische ademwerk-sessie wordt je beleving nog bijzonderder. Lees hieronder alle info en meld je aan.

Kundalini Yoga zoals onderwezen door Yogi Bhajan is een krachtige en heel effectieve yogavorm. Dynamische lichaamsoefeningen worden gecombineerd met krachtige ademhaling, mantra’s (helende klanken) en meditaties.

Kundalini is de levensenergie die in je lichaam aanwezig is en door yoga-oefeningen wordt geactiveerd en geleid.

 

Het balanceert het kliersysteem en versterkt het zenuwstelsel. Het helpt je kalm, gecentreerd en helder te blijven tijdens alle uitdagingen van je leven. Je leert weer luisteren naar de signalen van je lijf.

 

Je ervaart het effect al in de eerste les. Het geeft een weldadige rust, een vrolijke stemming en een energiek gevoel. Een natuurlijk antidepressivum, zonder bijwerkingen!

 

Kundalini Yoga is uitermate geschikt als je wilt werken aan jouw spirituele en persoonlijke ontwikkeling en als je meer vanuit je hoofd in je lijf wilt landen.

 

Naast de lichamelijke effecten van het rekken van de spieren, het versneld afvoeren van afvalstoffen en diepe ontspanning kan Kundalini Yoga inzicht geven in emotionele blokkades en angsten.

Dit event is interessant voor je als je:

 

 • weer wilt voelen wat je lijf je te vertellen heeft
 • oude vastzittende emoties of patronen wilt vrijmaken
 • wilt werken aan spirituele en persoonlijke ontwikkeling
 • meer vanuit je hoofd in je lijf wilt landen
 • lichamelijke en stressklachten wilt verlichten
 • vitaler wilt worden

Holistisch ademwerk

De essentie van het werk van MooiHeel is dat we vanuit een holistisch perspectief met mensen en teams en hun vraagstukken werken.

Onze visie op duurzame persoonlijke ontwikkeling vormt de rode draad in alles wat we doen.

In onze visie zijn lichaam en psyche met elkaar verbonden. De ademhaling is een spiegel van je binnenwereld. Je emotionele gemoedstoestand, stress, je wilskracht, worden weerspiegeld door de ademhaling. In de ademhaling zie je dat terug in oppervlakkig of diep ademen, adem je vanuit je borst of ook diep vanuit je buik. Adem je heel snel en duidelijk hoorbaar of rustig en bewust.

 

Uit allerlei wetenschappelijk onderzoek is allang bewezen dat adem dé belangrijkste levensader is. Je kunt dagen zonder voedsel en water maar slechts enkele minuten zonder adem. Naast deze vitale functie van de adem heeft ze ook een genezende werking. Je kunt fysieke en emotionele klachten genezen/helen met ademwerk.

Er zijn inmiddels tientallen verschillende adem therapieën. Van de Wim Hoff methode, transformational breathing, verbonden ademen tot en met ‘Breath of Bliss’.

 

Holistisch ademwerk kenmerkt zich door een aanpak waarbij ademwerk wordt afgestemd op de groep of het individu. Holistisch ademwerk van MooiHeel wordt gecomplementeerd met energetisch werken, healing en meditatie. Zo ontstaat een synergie tussen Lichaam – Psyche – beZieling – Relaties. Een ander belangrijk kenmerk van onze aanpak is dat we zorgen voor een veilige bedding met extra aandacht voor nazorg. Omdat ademwerk vaak ook een diep therapeutische werking kent is het belangrijk om voor deze randvoorwaarden te zorgen. Dat klinkt heel vanzelfsprekend maar wordt lang niet altijd geregeld.

 

Met de juiste intentie kun je met  holistisch ademwerk de volgende voordelen bereiken:

 

 • Spanning loslaten
 • Blokkerende emoties losmaken
 • Trauma’s openen voor heling
 • Gezondheid verbeteren, lichamelijke en stressklachten verlichten
 • Diverse andere effecten

 

Met één ademsessie bereik je vaak net zoveel als met 4 – 5 therapiesessies. Het is een veilige en laagdrempelige manier om bij jezelf naar binnen te reizen.

Een losse inschrijving voor Kundalini Yoga kost € 12,50 per sessie

 

Een losse inschrijving voor holistisch ademwerk kost € 35,00 per sessie.

 

Een combinatie inschrijving voor Kundalini Yoga en aansluitend een holistische ademsessie kost € 45,00.

 

* Interessante korting
Voor iedere extra betalende deelnemer die je aandraagt of doorverwijst ontvang je €10 korting op deze of een volgende sessie. De maximale korting bedraagt €30,00 bij een combinatiesessie.
Een volgende sessie kun je weer opnieuw korting opbouwen.

 

Wij werken uitsluitend met gecertificeerde professionals.

 

De sessies worden gegeven bij Sansoma, Dorpstraat 26 in Doorn.