BELEEF EEN UNIEKE ERVARING - EENDAAGSE HOLISTISCHE RETRAITE
20200701 Johan Blom MooiHeel marianschutte-3205

Bewust worden van wie je werkelijk bent

Maak onder professionele begeleiding  de verbinding met jouw innerlijke en universele wijsheid en ontdek wie je werkelijk bent.

 

In deze eendaagse retraite ga je ervaren hoe je met een holistische aanpak het leven kunt creëren wat het beste bij je past. Je krijgt een inkijkje of beter gezegd ‘in-voel-momenten’ in wie jij werkelijk bent;

 

 • zonder jouw maskers,
 • voorbij jouw overlevingsmechanismen,
 • voorbij onmogelijkheden,
 • voorbij oordelen en verwachtingen van anderen.

 

Deze retraite is geschikt voor iedereen die op zoek is naar een zinvoller, gelukkiger en waardevoller leven. Mensen die het beste uit zichzelf en het leven willen halen. En die bereid zijn om daarbij de oplossingen in zichzelf te zoeken.

Verbinding met jezelf, helen, life purpose

De retraites en programma’s van MooiHeel helpen je om in verbinding te komen met je ware zelf en de universele bron waarmee we allemaal zijn verbonden. Daardoor kun je in het reine komen met je verleden om zou in jouw oorspronkelijke kracht de toekomst tegemoet te gaan.

 

 • Wil je meer VERBINDING met jezelf?
 • Ben je op zoek naar HELING?
 • Wil je inzicht in jouw levensmissie, jouw purpose?
 • Wil je jouw innerlijke kracht en toegang tot ‘de bron’ herontdekken?
family-hand-1636615_1920
Composition with cocoa powder and chocolate on dark background

Holistische retraite

We maken onderdeel uit van bijzonder ingenieuze systemen zoals; het universum, quantumveld, aarde, ecosysteem, biologisch systeem, gezin, relaties, werk, etc.

Het is een ware kunst om deze systemen verenigd te houden in onszelf. Doordat dat geregeld niet lukt ontstaat ruis en raken we langzaam maar zeker ‘de kluts kwijt’, voelen ons niet verbonden of erger nog worden ziek en krijgen burnouts en dergelijke.

Om jezelf weer te verbinden met de bron en je ware zelf, weten wij dat een holistische benadering nodig is. Deze eendaagse retraite is een waardevolle ingang en is slechts het begin. In onze holistische eendaagse retraite bieden wij een veilige en professionele plek om jouw helingsproces en persoonlijke ontwikkeling optimaal te stimuleren.

Wanneer is deze eendaagse retraite waardevol voor je:

 

 • Je wilt ontdekken hoe je de problemen en uitdagingen die je in jouw leven ervaart kunt aanpakken.
 • Je bent nieuwsgierig naar wat zich in jezelf afspeelt waardoor je jezelf belemmert, saboteert, klein maakt, op de tweede plek zet, onrustig voelt of waarom je niet alles uit jezelf haalt wat er in zit.
 • Je wilt jezelf waardevoller, nuttiger, geliefder, meer heel en gelukkiger voelen.
 • Als je op zoek bent naar een meerdaagse retraite of programma voor persoonlijke ontwikkeling en wilt ervaren wat de holistische aanpak van MooiHeel voor je kan betekenen.
Banners website-04

PROGRAMMA

Ontvangst vanaf 9:30 uur | Afsluiting rond 18:00 uur

Voorbereiding thuis – retraite – bedding voor integratie – nazorg

 

we werken met kleine groepen  van max 8 deelnemers

Hoe ziet een eendaagse holistische retraite eruit?

Het programma is flexibel en wordt afgestemd op de behoeften van de groep en wat er in de wereld speelt.

 

 • Meditatie
 • Mantra’s
 • Kundalini yoga
 • Holistisch ademwerk
 • Familieopstellingen
 • Energetisch werken & healing
 • Krachtige veganistische/vegetarische voeding

 

Inloop vanaf 9:30 uur het programma start om 10:00 uur en eindigt circa 18:00 uur.

1-2 weken na de sessie, telefonische follow-up.

 

Deze eendaagse retraite is sowieso waardevol. Als je actief deelneemt aan deze retraite is de kans groot dat meer, dieper en verder wilt gaan. Mocht je besluiten één van de programma’s of retraites* van MooiHeel te gaan volgen dan ontvang je de helft van de kosten van deze ‘eendaagse retraite’ als korting op een vervolgprogramma.

 

* geldig voor programma’s en retraites die een duur hebben van meer dan 2 dagen.
JA, ik ben geïnteresseerd in deze retraite, ik heb nog een vraag / wil meer info

Over de begeleider

Johan heeft jarenlange ervaring in het gidsen en coachen van mensen en is sinds een aantal jaren ook healer. Hij heeft een brede achtergrond en ervaring op bedrijfskundig, veranderkundig, systemisch en spiritueel gebied. Johan heeft diverse retraites en jaarprogramma’s voor persoonlijke, professionele en spirituele ontwikkeling begeleid.

Vanuit deze waardevolle verbinding van vakgebieden en ervaringen heeft Johan de afgelopen jaren geleerd te werken vanuit zijn hart en is hij een betrouwbare gids.

 

Johan: “Je hebt alles al in je! Alleen ben je er lang niet altijd bewust van. Hoe mooi is het leven als je alles wat je nodig hebt al bezit?! Door jezelf nog beter te leren kennen leer je je kracht te benutten en kom je in de flow van het leven. Mijn levenservaring gebruik ik graag om mezelf als instrument in te zetten om zoveel mogelijk mensen te helpen om zichzelf verder te openen en hun potentieel te ontwikkelen. Dat gun ik iedereen.

Wanneer je jezelf kunt zijn krijg je privé en professioneel een rijker leven. Een holistische stilte retraite is een natuurlijke en heilige bron bij het verkrijgen van inzichten in jouw ongekend potentieel.

ALLES WAT JE NODIG HEBT IN DIT LEVEN ZIT AL IN JE

ALLES WAT JE NODIG HEBT IN DIT LEVEN ZIT AL IN JE

ALLES WAT JE NODIG HEBT IN DIT LEVEN ZIT AL IN JE

DATA, LOCATIE & KOSTEN

Deze eendaagse retraites worden altijd op bijzondere locaties georganiseerd. Zodra er voldoende aanmeldingen zijn voor een bepaalde datum krijg je bericht. Geef meerdere opties door bij je aanmelding dan is de kans zo groot mogelijk dat je deel kunt nemen.

 

Maandelijks, zie aanmeldformulier voor data , Uelenspieghel in Uffelte

Kosten: € 149,00 all-in. (excl. BTW voor zzp’ers en bedrijven).

 

All-in: sfeervolle locatie, koffie, thee, water, veganistische lunch en versnaperingen. Begeleiding door ervaren gecertificeerde holistische gids.

We werken met kleine groepjes van max 8 deelnemers.

JA, ik ben geïnteresseerd in deze retraite