Workshop Ontdek jezelf

Een hele dag impact- en liefdevol jezelf ontdekken. Avontuurlijk en ook wel een beetje spannend ontdekken welke thema’s in jouw leven aandacht vragen op dit moment.

 

Iedereen heeft op zijn levensweg geleerd om zich aan te passen en je in die zin anders te gedragen dan je in werkelijkheid bent. Dat kan allerlei oorzaken en redenen hebben die soms effectief zijn maar soms ook helemaal niet. Om te overleven leren we onszelf immers van jongs af aan om ons aan te passen zodat we erbij blijven horen. We doen onszelf dus al vroeg anders voor dan wie we zijn

 

Deze eendaagse ontmoeting is zeker iets voor jou wanneer jij;

Nieuwsgierig bent en open staat om op ontdekkingsreis te gaan naar schatten in jezelf

Wilt ontdekken wat de redenen zijn rond thema’s die jou bezighouden in het dagelijks leven

Wilt ervaren wat het systeem van jouw herkomst voor invloed heeft op je dagelijkse leven

Als je door eigen ervaring inzichten wilt krijgen in verdere professionele ontwikkeling

Wilt kennismaken met de impactvolle en liefdevolle begeleiding van de mensen van MooiHeel.

Programma op hoofdlijnen

In deze eendaagse ontmoeting gaan we aan het werk met hoe jij gewend bent om het te doen om erbij te mogen horen. Deze ontmoeting is altijd bijzonder en levert gegarandeerd iets voor je op. Een ontmoeting waarin jij jezelf mag zijn in wie je bent. Wij faciliteren je hierbij, waarmee je onze manier van werken leert kennen. Je gaat jezelf ontdekken als meest kostbare instrument in alles wat je doet. Deze dag ga je ervaren dat alles begint en terugkomt bij jezelf. Zowel in werk en privé, jij als mens bent de bepalende factor in hoe het gaat in; relaties, communicatie, verandering, samenwerking, verhouding en sfeer binnen je gezin, familie, team, etc…..

Waar we deze dag mee gaan werken:

Met mooie werkvormen zoals systemisch werken, familie- en organisatieopstellingen waarmee je in een veilige omgeving contact gaat maken met jezelf, je gevoel en de ander. Je plek van herkomst en de boodschappen die je hebt meegekregen. Je ontdekt de veerkracht die in je aanwezig is om iets te kunnen doen met de overtuigingen die invloed hebben op jou. Je lijf vertelt je alles. Laat je verrassen en schrijf je in…

Kosten workshop Ontdek je zelf

Deze workshop van een dag kost  € 175,00 excl. BTW

Leden en ambassadeurs van MooiHeel krijgen €100,00 korting en betalen slechts

€ 75,00 (excl. BTW)  voor deze workshop.

De workshop gaat door als er minimaal 8 deelnemers zijn. De datum in de betreffende maand wordt uiterlijk 2 weken van te voren bekend gemaakt of staat vermeld op onze pagina met events.

Aanmelden