Een cadeautje aan jezelf – thuiskomen bij jezelf - Omdat je het verdient!
JE WARE ZELF ONTMOETEN

JE WARE ZELF ONTMOETEN

JE WARE ZELF ONTMOETEN

THUISKOMEN BIJ JEZELF

De crises kun je maar heel beperkt beïnvloeden, wel jouw reactie erop. Het afgelopen jaar heb je ontdekt dat de wereld met ‘een paar drukken op de knop’ totaal kan veranderen. De sociale druk op alles en iedereen is voor iedereen voelbaar. Voor je het weet ben je jezelf voor een groot deel verloren.

 

Verlang je naar  meer verbinding met jezelf? Wil je jouw persoonlijke en professionele ontwikkeling verdiepen en ben je bereid om de diepte in te gaan? Dan is deze dag iets voor jou!

 

In een kleine veilige groep ga je een dag helemaal tijd voor jezelf maken. Je gaat jezelf ontmoeten op de diepere lagen van jouw ‘Zijn’. Deze ontmoetingen met jezelf en de anderen brengt je weer dichter bij wie je werkelijk bent. In een vrij en ongedwongen programma ontdek je weer waar het voor jou werkelijk om gaat. Wat jouw essentie is.

 

Waarom deelname aan deze dag waardevol is

Wil jij weer meer energie in jezelf ervaren?

Wil je gelukkiger worden?

Wil je vrijer voor je gevoelens uit komen en je gevoelens meer durven delen?

Wil je meer passie, plezier en kracht in je leven en werk terug?

Wil je in 1 dag meer grip op je leven krijgen doordat je kiest wat voor jou écht belangrijk is?

Wil je de verbinding met jezelf en de mensen die belangrijk voor je zijn versterken?

Wil je inzicht in jouw persoonlijke en professionele ontwikkeling, zodat weet hoe je optimaal voorbereid blijft op de toekomst.

 

Dan is onze workshop “Een cadeautje aan jezelf – thuiskomen bij jezelf” echt iets voor jou.

NIEUWE PERSPECTIEVEN ONTDEKKEN

NIEUWE PERSPECTIEVEN ONTDEKKEN

NIEUWE PERSPECTIEVEN ONTDEKKEN
HET GROTERE PERSPECTIEF

HET GROTERE PERSPECTIEF

HET GROTERE PERSPECTIEF

Wat kan je verwachten van deze dag?

In een dag krijg je inzicht in voor jouw belangrijke thema’s voor persoonlijke en professionele ontwikkeling. Je ervaart hoe die thema’s jouw leven beïnvloeden én je krijgt handvatten en inzichten hoe je hier aan kunt werken.

 

Je gaat de ervaring aan in kleine veilige groep. Iedereen heeft zijn eigen verhaal. Wij hebben ervaren dat juist het delen van verhalen heel verrijkend kan zijn om goed inzicht te krijgen in jouw eigen unieke verhaal en je ontwikkelingsmogelijkheden.

 

Je bepaalt zelf wat je wilt delen en waar je naar wilt kijken. Wij geven en bieden de context om het veilig te kunnen doen. Je zult merken: het gaat vanzelf en er is geen goed of fout. Het gaat zoals het moet gaan. Spiegels van anderen bieden je mogelijkheden met andere ogen naar jezelf te kijken en zullen je de weg wijzen je leven weer in te richten zoals je zelf zou willen.

Durf naar binnen te reizen

 

Het vraagt om moed en compassie om écht diepgaand in verbinding te gaan. Wij gidsen je deze dag om weer in verbinding te komen met delen van jezelf die diep weggestopt zitten.  We begeleiden je naar die delen in jou die zo verlangen naar contact en verbinding. We geven je ruimte en komen tegelijkertijd heel dichtbij, respectvol en zacht ontmoeten we elkaar en ontmoet jij delen van jezelf die je misschien vergeten was. Die delen leer je weer aan te nemen, zonder iets te forceren, zonder druk, ga je werkelijk jezelf weer ontmoeten, heel worden.

 

Tijdens deze dag laten wij je in aanraking komen met verschillende begeleidingsvormen waaronder Transactionele Analyse (TA), NLP, lichaams- en energie werk, ervaringsoefeningen en familie en/of organisatie opstellingen.

 

Wie er aan de beurt komt voor een opstelling voelen we op de dag zelf aan. Je mag natuurlijk vooraf aangeven of je wel of niet in aanmerking wilt komen voor een sessie.

 

Ook als representant of als toeschouwer van een opstelling wordt er veel bij je aangeraakt. Het maakt dus eigenlijk niet uit wie er naar voren komt voor een sessie want bij een ieder zet het iets in beweging.

 

Alle oefeningen worden op de groep afgestemd, steeds weer in verbinding met waar het moment om vraagt. Er is geen strak programma en hierdoor is er ruimte voor wat vanuit de deelnemers wil ontstaan.

 

Laat je verassen door inzicht te verkrijgen in wie je bent en wat je raakt.

KWETSBAAR DURVEN ZIJN

KWETSBAAR DURVEN ZIJN

KWETSBAAR DURVEN ZIJN

Na deze dag ga je ontspannen, voldaan, bewuster van jezelf en met waardevolle inzichten en handvatten naar huis.

Je bent gegroeid op fysiek, mentaal en spiritueel vlak.

Je voelt je vrijer en durft je gevoelens meer te delen.

Je hebt handvatten gekregen om met meer passie en plezier in het leven te staan

Je staat steviger in het leven en kunt beter de juiste keuzes maken in je leven.

Je maakt diepere verbinding met jezelf en de mensen om je heen.

20200701 Johan Blom MooiHeel marianschutte-3493

OVER JOHAN (begeleider en ervaringsdeskundige)

 

Al op mijn achttiende gaf ik leiding aan multiculturele, heterogene groepen. Van mensen afkomstig uit de onderkant van de samenleving tot universitair geschoolden. Al 38 jaar mag ik werken en heb ik gewerkt met mensen op de werkvloer tot en met raden van bestuur. Naast leidinggeven en ondernemerschap is het ontwikkelen van mensen en teams een rode draad in mijn leven.

 

Ik heb mezelf ontwikkeld van beroepsmilitair tot holistisch coach, gids en healer. Ik ben vader van twee fantastische dochters, ben twee keer gescheiden, heb op vrij jonge leeftijd mijn ouders verloren en ben tot mijn 45e grotendeels afgescheiden geweest van mijn gevoelens. In ieder geval mijn gevoelens rond verdriet, boosheid en andere minder positieve emoties.

 

Deze bagage en levenswijsheid geef ik graag door aan iedereen die openstaat om zijn of haar ware zelf weer terug te vinden. Ik maak daarbij geen onderscheid tussen zakelijk of privé. Die twee zijn net zo min te scheiden als ‘leven en ademhalen’.

OVER ANDRÉ (begeleider en ervaringsdeskundige)

 

Na een lange tijd in het bedrijfsleven gewerkt hebben als commercieel directeur , organisatie trainer en docent kwam ik er achter dat geld en macht mij niet langer gelukkig maakten. Mijn vuur werd gedoofd en ik mocht de prijs betalen om alles en iedereen kwijt te raken inclusief mezelf . Om mijzelf opnieuw uit  vinden en mijn vuur aan te wakkeren deed ik vele studies in neurolinguïstisch programmeren, familie systemen, organisatie opstellingen , Germaanse geneeskunst , initiaties in het sjamanisme en gebruikte ik plantmedicijnen.

 

Het meest blij word ik als mensen hun passie en hun vuur terug vinden.  Mensen begeleiden in wie ze werkelijk en wat ze werkelijk willen en op hun levenspad. De kennis en kunde van vele eeuwen en vele volkeren mogen daarbij worden ingezet. Dit kan met visualisatie‘s, het medicijnwiel , met traumahealing of  energetisch werk.  In contact met je hart en ziel komen daar gaat het om.

Andre Brakenhoff

Duurzame holistische ontwikkeling

Praktische zaken

  • Datum: iedere maand, zie aanmeldformulier onderaan pagina
  • Locatie: Sansoma, dorpsstraat 26, Doorn
  • Gratis parkeren op het terrein mogelijk
  • Ontvangst: vanaf 9:30 uur
  • Start programma: 10:00 uur
  • Einde: ca. 17:00 uur
  • Incl. lunch

KOSTEN

Je betaalt € 225,00 inclusief BTW voor particulieren, excl. BTW voor bedrijven en ZZP’ers,
Kosten zijn zakelijk aftrekbaar als persoonlijke ontwikkeling.

REVIEWS
JA, ik meld me aan voor deze workshop Cadeautje aan jezelf